Data
27-03-2019

Ora
9:30

Oras
Bucuresti

Despre MORE Networking

MORE Networking este o comunitate unde oamenii se intalnesc pentru a invata unul de la altul, a se cunoaste, a crea valoare si a se recomanda. Entuziasmul este prezent in tot ceea ce facem si ne defineste cu tarie.

Pentru al treilea an consecutiv, va invitam la cel mai important eveniment de business networking al anului si locul unde isi dau intalnire peste 100 de oameni din mediul de business romanesc – Conferinta anuala MORE Networking.

Tema din acest an este Old school VS New school – antreprenorul clasic VS noul val de antreprenori. Invitam alaturi de noi antreprenori cu multi ani si experiente de business si in punem fata in fata cu oamenii din noul val de antreprenori.

Ce s-a schimbat? Ce lectii am invatat? Ce metode pastram si unde trebuie sa schimbam perspectiva? Va fi o zi plina de dezbateri si discutii constructive, acompaniate de MULT networking si finalizate de GALA premiilor de excelenta in networking. Va asteptam alaturi de noi!

Despre eveniment

2

PANELURI

Discutii constructive si eschimb de experiente intre 8 antreprenori cu experienta de business vs antreprenori cu entuziasmul inceputului de drum. Ce s-a schimbat in mindsetul antreprenorului si ce aduce noul val de antrenorii – aflam din cele 2 paneluri ale zilei.

10

SPECIALISTI

Anual invitam pe scena conferintei anuale specilisti din diverse domenii de activitate, care ne motiveaza si ne ofera instrumente eficiente de afaceri. Anul acesta ne dorim sa aflam insight-uri din domenii precum comert, marketing online, productie sau servicii.

120

PARTICIPANTI

Peste 100 de participanti au fost prezenti la editiile anterioare si speram si mai multi sa ni se alature si in acest an. Contactele aduc contracte si peste 80% din oamenii de vanzari spun ca o buna parte din profit este realizat din comunitati de networking.

4

SESIUNI networking

In acest an suntem hotarati si ne-am stabilit sa dam o mai mare importanta sesiunilor de SPEED Networking. Astfel incat in cadrul acestor evenimente vom aloca mai mult spatiu, pentru ca toti cei prezenti sa interactioneze si sa faca schimb de experiente.

Despre beneficii

DE CE SA PARTICIPI?

In cadrul evenimentului, antreprenorii vor beneficia de metode pentru afaceri, strategii de dezvoltare pentru antreprenori si manageri, parteneri importanti, oportunitati de promovare pentru firme si companii, contacte business: potentiali clienti sau furnizori, parteneri si colaboratori.

CUI SE ADRESEAZA

Evenimentul este dedicat antreprenorilor, managerilor, specialistilor si tuturor celor care au inteles importanta pe care o are networking-ul, in dezvoltarea afacerii pe care o reprezinta sau a brand-ului personal.

MORE NETWORKING?

Conferinta creeaza un mediu de interactiune, intr-un spatiu dedicat relationarii, cu oameni de afaceri din domenii de activitate diverse: financiar-contabil, distributie, avocatura, sanatate, constructii, IT&C, entertainement, productie in industrii diverse, asigurari, turism, ONG-uri, PR si comunicare, real estate, organizare evenimente, transport, consultanta pe diverse domenii & MORE.

Parteneri

De ce sa participi

MORE space

Un eveniment premium trebuie sa aiba o locatie premium. De aceea, incepand cu acest an Conferinta Anuala MORE Networking este gazduita de unul dintre cele mai mari hoteluri din Bucuresti.

MORE people

In fiecare an premierm performanta in networking si premiem mebrii activi pentru impicare, motivatie, entuziasm si rezultate de business.

MORE food

Ca de obicei, Conferinta MORE Networking include acces la pranz si pauzele de cafea, cu meniul unui hotel de 5 stele si chef choice.

AGENDA

9:00 - Inregistrare & networking coffee

10:00 - Discurs de bun venit

10:30 - PANEL 1

11:30 - Pauza de cafea

11:45 - Prezentare parteneri

12:00 - Sesiune de Speed Networking

13:30 - Pauza de pranz

14:30 - LIVE on STAGE - invitat special

15:00 - PANEL 2

16:00 - Gala premiilor in NETWORKING

* Taxa de participare la eveniment este de 200 lei si include: accesul la toate prezentarile incluse in program, pauza de pranz, pauzele de cafea, accesul la materialele si prezentarile speakerilor inclusi in program.

** In cazul anularii participarii in perioada 20 februarie – 10 martie, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Daca anularea inscrierii survine incepand cu data de 10 martie 2019, taxele nu vor mai putea fi returnate.

#morenetworking

Urmareste-ne si pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati!

MORE events

Daca doriti sa deveniti PARTENERII nostri, ne puteti contacta folosind datele de mai jos:

Persoana de contact

Roxana Domnica

Telefon

0721 570 574