Alexandru Ofrim

ATELIERO

Alex este un tanar arhitect si designer care in 2015 a fondat în Bucuresti studioul Ateliero. Aflat in plina afirmare, Alex are în vedere o idee foarte clara: calitatea vietii este data de calitatea locuirii.

Asadar, Alex vrea sa imagineze locuri mai frumoase, in care oamenii sa traiasca mai bine si sa isi petreaca timpul liber cu mai multa savoare. El este absolut îndragostit de armonie si cauta intotdeauna solutia care se impune prin simplitate, dar care genereaza efecte subtile si sofisticate, indiferent daca proiecteaza o casa calda si primitoare, un birou de ultima ora sau o braserie, fie în Bucuresti, fie în Berlin.

Alex a absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti, incluzind si o bursa la Universitatea din Alicante, Spania. În afara de dragostea sa pentru arhitectura si design, Alex este pasionat de desen, gatit si fotografie.

Oricand si-ar lua camera foto pe umar si ar hoinari pe strazile Bucurestiului, în cautarea unor momente irepetabile si a oamenilor interesanti.