Cristina Vintila

CV EXPERT CONTABIL

Putem spune, foarte simplu, ca misiunea CV Expert Contabil este de a oferi clientilor nostri servicii calitative de contabilitate, consultanta fiscala, salarizare si expertize extrajudiciara. Dar noi credem in mult mai mult decat atat, precum un doctor noi invetigam sanatatea companiei tale, o redresam prin metode personalizate si o mentinem intr-un stadiu cat mai bun.

Noi preluam toata birocratia, precum si demersurile necesare comunicarii cu institutiile statului. Te consiliem pe tot parcursul activitatii pentru a-ti optimiza profitul si planificam o monografie contabila personalizata pe domeniul de activitate al companiei tale pentru a reduce pe cat posibil taxele si impozitele.

Noi nu laudam ca suntem la curent cu ultimile modificari legislative in domeniu, noi iti cream notificari personalizate cu informatiile care sunt esentiale companiei tale. De asemenea compania CV Expert Contabil este specializata in oferirea de instruire personalizata si axata pe rezultate, pentru manageri cat si angajati ai clientilor pentru diverse proceduri contabile si fiscale.

Daca doresti sa te gandesti la sanatatea companiei tale cum te gandesti la propria sanatate, iti recomandam sa incepi cu o expertiza, precum o consultatie la medic.

Te asteptam.