Laura Baciu

THE ESTATE

Suntem o echipă de consultanți în managementul proprietății cu peste 12 ani de experiență pe piața imobiliară din București, gata să-și asume toate responsabilitățile și dificultățile logistice care vin cu închirierea un apartament.

Ne concentrăm asupra managementului proprietății rezidențiale și a închirierii de apartamente în locații selectate, în primul rând în jurul centrului orașului.

Ne plangem mereu de lipsa de timp. Si pe buna dreptate. La The Estate, luam de pe capul proprietarilor de imobile rezidentiale toate grijile legate de inchiriere si administrarea relatiei cu chiriasul.

Ne ocupam de rezolvarea problemelor tehnice, de urmarirea platilor si inregistrarea contractelor la Administratia Financiara. Toate astea le facem avand mereu in minte ca experienta inchirierii trebuie sa fie una memorabila pentru chirias.

“Property managed properly” – asa se rezuma cel mai bine modul in care am reusit sa avem o medie a contractului de inchiriere de 34 luni, intr-o piata in care chiriasul sta (optimist) un an intr-o proprietate.

Facem inchirieri si administrare de proprietati rezidentiale in Bucuresti, in zonele centrale si semicentrale.