Stefan Panaitiu

OHSAS EXPERTS

Echipa OHSAS Experts acopera toata gama de activitati din domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca (protectia muncii Bucuresti), situatiilor de urgente (P.S.I. Bucuresti) in conformitate cu normele metodologice de aplicare a prevederilor Legilor nr. 319/2006 (protectia muncii) si nr. 307/2006 (P.S.I.) .

OHSAS Experts, in calitate de expert serviciu extern in Protectia Muncii si Evaluare de Riscuri (SSM) si in calitate de cadru tehnic in servicii de situatii de urgenta (PSI), cu seriozitate si profesionalism va oferim asistenta tehnica cat si documentatia necesara pentru a intra in legalitate si pentru a evita amenzile usturatoare ale organelor de control competente.

Experienta de peste 5 ani in domeniul SSM (Protectia Muncii) si PSI ne-a invatat semnificatia serviciilor de calitate, importanta respectarii termenelor, de aceea oferim cele mai bune servicii de Protectia Muncii in Bucuresti si Ilfov. Noi, OHSAS Experts,  promovam valori precum: corectitudine, etica in afaceri, profesionalism in tot ceea ce intreprindem, confidentialitate si rapiditate in tratarea problemelor, pentru a gasi cele mai bune solutii adaptate cerintelor. Ne bazam pe o comunicare deschisa si continua, fiind orientati catre client, pentru a actiona in interesul companiei dumneavoastra.

Suntem printre putinii prestatori de servicii din Bucuresti si Ilfov care garanteaza calitatea serviciilor si asistenta la control. Indiferent de serviciile optate (protectia muncii, prevenire a incendiilor, evaluare a riscurilor, training sau de sanatate si securitate in munca) noi ne propunem sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra si a salariatilor si in acelasi timp, sa ajutam managerii sa evite pierderile.

Apeland la serviciile de protectia muncii OHSAS Experts intrati in legalitate conform cerintelor legale si totodata imbunatatiti conditiile de munca in unitatea dumneavoastra.