Workshop Gratuit – Cum să Faci Vânzări fără Oameni de Vânzări

Dragi pasionați de vânzări și profesioniști din domeniu,

Sunteți invitați să participați la un eveniment special ce vizează arta și tehnicile vânzărilor, prezentat de către un expert cu peste 16 ani de experiență în domeniu, Dan Domnica. Workshopul „Cum să Faci Vânzări fără Oameni de Vânzări,” este conceput pentru a vă ajuta să înțelegeți cum să deveniți mai eficienți în vânzările dvs. și să construiți relații de succes cu clienții fără a depinde de oameni de vânzări. Rezervă un loc pentru tine sau colegii tăi, chiar AICI 👉 https://bit.ly/formularINREGISTRARE

Detalii ale evenimentului:

 • Data: sambata, 18 noiembrie
 • Ora: 10.30 – 13.30
 • Locația: Hotel Capital Plaza
 • Durată: 3 ore

Ce puteți învăța la acest workshop:

 1. Tehnici de vânzare: Descoperiți strategii și tactici de vânzare care vă vor ajuta să câștigați încrederea și satisfacția clienților, fără a depinde de reprezentanți de vânzări.
 2. Utilizarea tehnologiei în vânzări: Aflați cum să folosiți instrumente digitale, social media și alte resurse pentru a vă crește eficiența în vânzări și pentru a vă atinge obiectivele.
 3. Construirea relațiilor de lungă durată cu clienții: Dan Domnica vă va împărtăși secretele sale pentru a dezvolta relații de încredere cu clienții, ceea ce poate duce la loialitate și recomandări continue.
 4. Înțelegerea nevoilor clienților: Aflați cum să identificați și să satisfaceți nevoile clienților în mod eficient, ceea ce vă poate ajuta să vă creșteți vânzările.

Evenimentul este deschis pentru toți cei interesați de arta vânzărilor, indiferent de nivelul de experiență. Fie că sunteți un profesionist cu experiență sau un începător pasionat de acest domeniu, veți găsi informații valoroase și sfaturi practice care vă pot ajuta să reușiți în vânzări.

Rezervați-vă locul acum și nu ratați ocazia de a învăța de la un expert cu o experiență vastă în vânzări! Evenimentul este gratuit, dar locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să vă înregistrați cât mai curând posibil pentru a vă asigura un loc la acest workshop deosebit.

Pentru înregistrare completați formularul AICI și pentru mai multe informații, contactați-ne la inscrieri@morenetworking.ro

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim la acest eveniment special, unde veți descoperi secretele succesului în vânzări și veți învăța cum să faceți vânzări de excepție fără a depinde de oameni de vânzări.

 • Date : 18/11/2023
 • Time : 10:30 - 13:30 (UTC+2)
 • Venue : Capital Plaza Hotel

Organizers

MORE Networking

Related Events