Raluca Culda

Zoom HR

Misiunea echipei ZoomHR este sa imbunatateasca prin contributia lor afacerile si viata clientilor cu care colaboreaza. De aceea, toate serviciile oferite de ZoomHR respecta trei valori principale:  RELEVANTA( cum putem servi cel mai bine scopul afacerii clientului), DIFERENTA( cum pot serviciile noastre sa ofere businessului clientului un avantaj competitiv) si EXCELENTA( cum putem livra dincolo de asteptarile clientului).
ZoomHR are doua divizii: head-hunting si recrutare de nisa pentru domeniile: vanzari, marketing, middle/top management, Financiar, Inginerie, IT. Consultanta de business in domeniul HR, pentru stabilirea proceselor, performanta echipelor folosind strategii de design thinking.

Ce castigi daca lucrezi cu noi:

Un proces de recrutare 100 % transparent si conceput pentru nevoia businessului tau
O strategie de recrutare care garanteaza candidati potriviti si o perioada medie de ocupare a postului de mai putin de 90 de zile.
O oferta financiara personalizata care sa asigure un parteneriat de durata.
Consultanta specializata cu privirea la piata fortei de munca din industria de interes, care ofera claritate si eficienta in alegerea candidatului potrivit.

Ce pierzi daca nu lucrezi cu noi:

Productivitate: peste 80 % dintre clientii nostri au confirmat ca isi pierd resurse importante incercand sa recruteze singuri in loc sa se focuseze pe cresterea afacerii si sa lase recrutarea in responsabilitatea unui partener profesionist.
Expertiza: talentul nostru este sa gasim oamenii potriviti pentru businessurile care au nevoie de ei. Vei pierde sansa de a descoperi oameni talentati care necesita un efort mai mare pentru a fi gasiti
Bani: productivitatea scazuta inseamna pierderi, oameni nepotriviti pentru rolurile lor inseamna conflicte, timpul investit pentru a remedia conflicte in loc de a planifica dezvoltare inseamna risipa. Si in business, toate acestea inseamna mai putin profit…pentru toata lumea.