Alina BAJENARU

BALCOROM GROUP

Suntem o echipa de marketeri pasionati, cu inclinatii serioase pentru online. Cred ca este cea mai potrivita maniera de a ne descrie. Da, avem si abilitati strict tehnice – stim sa manuim cu maiestrie website-uri si AdWords (acum Google Ads) si Facebook si Analytics si eu mai stiu ce, dar credem noi ca mai important este sa intelegi marketing. Marketingul clasic, basic, pentru ca de acolo pleaca de fapt totul. Restul, sunt instrumente care au aparut si evoluat tinand cont de web si de capabilitatile pe care le ofera.

Nu credem in baghete magice, in solutii care transforma peste noapte o companie mediocra intr-un superstar. Sigur, sunt si exceptii – dar, ca de obicei, exceptiile doar vin sa confirme regula. De cele mai multe ori perseverenta si consecventa sunt cele ce dau roade. Munca, rabdare si cate un strop de pasiune si creativitate – si rezultatele sunt cele asteptate.

Lucram si cu companii mature din punct de vedere digital dar avem si solutii pentru companiile care fac primii pasi in lumea digitala.

Scopul nostru? Sa oferim fiecarei companii cu care lucram solutia de marketing (si sales) care i se potriveste cel mai bine. Suntem orientati catre rezultat si ne place marketingul masurabil si masurat, bazat pe rezultate palpabile.

Poate esti la inceput de drum si vrei sa vezi ce cale ti se potriveste. Poate esti deja implicat in campanii de marketing online de cativa ani dar vrei sa incepi sa inchegi mai bine lucrurile. Poate ai deja un marketer inhouse care se straduieste sa se tina la curent cu noutatile din domeniu si nu reuseste sa gestioneze toate canalele pe care si le-ar dori. Poate ai deja o mica echipa de marketing dar deja eforturile lor se dilueaza intre offline si online, targuri, TV, radio, print si digital. Poate ca merg toate, dar nu esti chiar fericit de ROI-ul pe care il obtii, sau poate nu este suficient de bine urmarit si distribuit. Poate calitatea lead-urilor pe care o obtii nu este cea potrivita.

Isi suna cunoscut? Te regasesti in oricare din scenariile de mai sus? Te putem ajuta!