Daniela SIRBU

TERRA MOVING & LOGISTICS

Terra Moving & Logistics este compania ce ofera solutii complete de mutari pentru a satisface toate cerintele de relocare: mutari locale si internationale, mutari de efecte personale si mobilier atat pentru persoane fizice cat si pentru companii, in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate.

Avand o echipa cu peste 25 ani de experienta , prin imbunatatirea continua a serviciilor noastre, respectam cele mai inalte standarde de calitate din industrie. De asemenea avem abilitatile, echipamentele si experienta necesara pentru a va oferi un serviciu de mutare fara probleme, convenabil si in siguranta.

Indiferent de cantitatea pe care doriti sa o relocati, Terra Moving & Logistics va poate oferi serviciile cele mai potrivite pentru situatia dumneavoastra. Ne ocupam de orice solicitare, de la relocari care includ un singur obiect pana la relocari de case, apartamente sau birouri.

De asemenea, suntem specializati in ambalarea, manipularea si transportul echipamentelor grele si IT, case de bani, opere de arta, etc.