Tabara De Networking

19-21 Mai

Prima TABARA de networking din Romania are ca misiune aprofundarea conceptelor de networking – de la om la afacere. Pentru ca in spatele fiecarei afaceri sta o poveste care merita spusa asa cum trebuie – coerent, creativ, consecvent!

Am ales sa fie la munte pentru pauzele in aer liber, pentru conexiunea cu natura si timp dedicat exercitiilor practice.

Am invitat traineri entuziasti si ne focusam pe experiente testate, dovedite si recomandate.

Locurile sunt limitate.

Nota: la sosire, se prezinta test PCR negativ sau certificat de vaccinare.

Prima tabara de networking.

O abordare diferita a celor 5 elemente care stau la baza identitatii personale si de business:

2 Zile

5 Traineri

5 Workshop-uri

Purpose

2 zile complete pentru a stapani arta networkingului de business 5 traineri | 5 concepte de baza | 10 ore de lucru

People

Membrii comunitatii, antreprenori, manageri de departamente, freelanceri Oamenii care vor sa faca diferenta intre networking si socializare de business.

Place

Casa Muntelui
Fundata Brasov

Price

1.490 lei / camera single – pensiune completa 1.310 / loc in camera dubla – pensiune completa

RALUCA
CONSTANTIN

Consultant de imagine

Noi suntem cartea noastă de vizită iar felul în care arătăm poate spune despre noi mult mai multe decât o facem noi în cuvinte. Felul in care ne prezentam are un impact foarte mare asupra societatii, asupra celor cu care interactionam dar si asupra propriei stari si atitudini. De cele mai multe ori avem doar cateva secunde la dispozitie pentru a face acea impresie care sa ii permita interlocutorului sa continue dialogul, evaluandu-ne corect.

ANDREI
BRATU

Actor, improvizator, trainer

Andrei Bratu este actor, improvizator, trainer si facilitator, iar in prezent este managerul teatrului si scolii de improvizatie Improteca, manager si trainer al Teatrului Vienez de Copii, precum si manager al proiectului european EUKI. De asemenea, Andrei preda cursuri de dictie si actorie online pentru Ateliere Online.

ANAMARIA
CIUHUTA

Expert financiar

Unii oameni fac bani ușor, alții îi fac greu, unii îi gestionează înțelept, de alții parcă banii fug și la finalul lunii sunt cu portofelul gol. De ce se întâmplă asta și cum să ținem acest filtru curat, astfel încât să atragem banii și să reușim să îi ținem lângă noi? Ce să facem ca să prosperăm financiar? Vei afla împreună cu mine pentru că vorbi despre bani... altfel.

DAN
DOMNICA

Specialist Vanzari, antreprenor

Orice vanzare are 5 mari obstacole de baza: nu exista nevoie, nu exista bani, nu exista graba, nu exista dorinta, nu exista incredere. Invatam sa le depasim, cu o metodologie concreta si dovedita.

De ce sa vii in tabara?

Vino si tu sa-ti creezi relatii