DESPRE MORE

MORE Networking este o abordare fresh,
transparenta si entuziasta a conceptului de business networking

MORE Networking este o comunitate necompetitionala de oameni de afaceri, antreprenori, directori de departamente si freelanceri care isi propun sa redefineasca experienta de business networking, prin intalniri bilunare de networking, ateliere de networking si evenimente de educatie anreprenoriala.

MORE Networking este o comunitate unde oamenii se intalnesc pentru a invata unul de la altul, a se cunoaste, a crea valoare si a se recomanda. Entuziasmul este prezent in tot ceea ce facem si ne defineste cu tarie.

Misiunea MORE Networking este de a imbunatati experienta de networking a membrilor, a invitatilor, de a invata unii de la altii din experientele de business, de a facilita schimbul de informatii si recomandari calificate prin intelegerea conceptelor si procedurilor care duc la o activitate de networking de succes. Cu alte cuvinte, MORE Networking nu incurajeaza cresterea bazei de date ci a retelei de contacte active.

Comunitatea MORE Networking este formata din grupuri de networking. Fiecare grup este condus de un Consiliu Director si este format din minim 10 membri.

Indiferent că vorbim despre promovarea unui business sau despre căutarea unor noi oportunităţi profesionale, networking-ul este un element de baza al relationarii oamenilor si un pion important in dezvoltarea oricarei afaceri.

Expect LESS, give MORE

MORE Networking este o comunitate a oamenilor care au inteles ca a crea valoare este cea mai buna recomandare. Este despre oameni care share-uiesc experiente si isi asuma esecuri. Este despre antreprenori care invata continuu si ajuta pentru ca pot, nu pentru ca trebuie.

MORE about you, LESS about your job!

MORE Networking este despre oameni care vorbesc despre ei, nu despre descrierea job-ului. Despre oameni care invata sa isi vanda „de ce-ul” mai mult decat „produsul”.

LESS selling, MORE networking!

Vanzarea este transfer de incredere si entuziasm. MORE networking este despre oameni care au inteles ca vanzarea este o consecinta, nu un obiectiv principal. Este despre oameni care asculta, ajuta si adauga valoare inainte de a cere.

MORE people, LESS buiness cards!

Misiunea MORE Networking este crearea de relatii, nu de baze de date.
Misiunea MORE este de a facilita contextul care sa inlesneasca construirea de relatii si parteneriate durabile si profitabile intre oamenii de afaceri, prin intermediul instrumentelor de networking.

INTALNIRI DE NETWORKING

Intalnirile de networking sunt destinate membrilor comunitatii si invitatii lor – antreprenori, oameni de afaceri, manageri – parteneri, clienti sau furnizori din toate domeniile de activitate din piata.

Intalnirile de networking au loc dimineata, incepand cu 08:30, in sali de conferinte, localizate central si usor accesibile tuturor.

Cele 2.30 de networking inseamna sa bem cafeaua impreuna, sa cunoastem comunitatea MORE, sa facem cunostinta cu invitatii, sa ne prezentam afacerile, sa invatam ceva nou si sa marim reteaua de cunostinte active cu cel putin 10 contacte noi. Pentru ca focusul nostru este pe relationare HUMAN to HUMAN, nu pe numarul cartilor de vizita.

Obiectivele membrilor, desi diferite, au un scop comun – acela de a cunoaste oameni noi, de a afla informatii esentiale pentru afacerea lor, de a genera valoare, de a fi recunoscut si ulterior de a primi referinte.

Beneficiile intalnirilor de networking:

 • Vizibilitate maxima la costuri minime
 • Acces la o retea de contacte greu de obtinut in alte contexte
 • Posibilitate de a prezenta afacerea si serviciile
 • Oportunitate de crestere a afacerii, prin punerea in legatura cu potentiali clienti si parteneri
 • Dezvoltare profesionala si personala, prin momentele educationale desfasurate in cadrul intalnirii
 • Despre brand, pozitionare, valoare adaugata, comunicare in piata, prezenta online si offline
 • Dezvoltare atitudini leadership – mentalitati, principii si valori constructive necesare antreprenorilor
 • Atingerea nevoilor de socializare, intr-un mediu de calitate asigurat de organizatori

A face business networking este un proces, necesita timp si implicare active. Tocmai pentru ca este vorba de un proces si nu doar de un eveniment, este importanta participarea in mod regulat la intalinirile de business networking.

ATELIERE DE NERWORKING

Atelierele de networking sunt destinate EXCLUSIV membrilor si sunt intalniri ale membrilor comunitatii MORE networking, focusate pe teme de interes si provocari punctuale ale fiecarui membru.

BENEFICIILE ATELIERELOR DE NETWORKING:

Atelierele de networking sunt intalniri ale membrilor comunitatii MORE networking, focusate pe teme de interes si provocari punctuale.

 • Cunosti mai bine membrii grupului de networking
 • Afli informatii din domeniul fiecarui membru
 • Inveti din greselile facute/succesele obtinute
 • Poti oferi si primi feedback real
 • Inveti noi metode de lucru impreuna cu echipa
 • Te bucuri de increderea si incurajarea celorlalti membrii
 • Ai acces la brainstorming cu o echipa manageriala
 • Ai acces la resurse si recomandarile membrilor
 • Inveti sa asculti provocarile celorlalti
 • Inveti sa ajuti fara sa astepti nimic in schimb.

Fiecare membru al comunitatii este diferit. Si reprezinta un domeniu diferit. Si acesta este punctul forte al unui grup de networking.

Atelierele de networking reprezinta oportunitatea fiecarui membru de a fi cunoscut mai bine si de a cere ajutor echipei din care face parte. Pentru ca a cere ajutor nu este intotdeauna usor si de multe ori nu este accesibil.

EVENIMENTE PENTRU EDUCATIE ANTREPRENORIALA
CONFERINTE | SEMINARII | WORKSHOPURI

Comunitatea MORE Networing organizeaza frecvent seminarii si workshop-uri pe teme de interes pentru antreprenori – public speaking, vanzari, comunicare, customer relationship management, HR, marketing online, etc.
Conferinta Anuala MORE Networking – prilej cu care sarbatorim succesul comunitatii, premiem performantele membrilor si ne bucuram de o zi cu si despre oameni si experiente.
Networking Party – petreceri tematice, organizate frecvent pentru socializare, in aer liber sau locatii special, la o degustare de vinuri si networking relaxat.

Relatiile sunt catalizator pentru success!

Te asteptam in comunitatea oamenilor care creeaza relatii, nu baze de date!

FONDATORI

roxana domnica more networking

Dupa o experienta de 10 ani in marketing, am descoperit intalnirile de networking dintr-o intamplare. Am crezut ca va fi pur si simplu un alt eveniment de unde voi aduce carti de vizita pentru baza de date a companiei.

Imi aduc perfect aminte momentul cand am inteles ce se intampla de fapt acolo – o experienta unica de schimb de resurse, informatii si mai ales, contacte. Am facut parte activ dintr-o comunitate de business networking si am condus mult timp cea mai frumoasa echipa de networking din cate am intalnit. Am mers la evenimente si am citit mult despre valoarea networking-ului.

Am cunoscut oameni care mi-au schimbat viata si oameni care m-au facut sa aleg drumul pe care il incep acum. Acela al relatiilor construite temeinic, intretinute si valorificate. MORE Networking este o comunitate care va schimba perceptia acestui instrument de marketing, numit business networking. MORE networking nu inseamna cantitate.

MORE Networking inseamna a oferi MAI MULT si a astepta MAI PUTIN. MORE Networking este o Scoala de antreprenoriat cu intalniri, ateliere, conferinte si evenimente dedicate.

MORE Networking este despre Metode, Oameni, Resurse si Entuziasm. Pentru ca nici un lucru maret nu a fost vreodata realizat fara entuziasm.

Networkingul nu este un loc unde mergi, ci ceva ce faci, oriunde, oricand. In cei 8 ani de networking activ, am intalnit foarte multi oameni de afaceri, cu care am dezvoltat afaceri, dar cel mai frumos este atunci cand un posibil client te cunoaste deja de la un eveniment. Networking-ul nu este un maraton – este un proces in care trebuie sa inveti sa asculti, sa asculti (nu intamplator avem doua urechi si o singura gura), sa NU faci vanzare fortata, sa inveti sa spui „cu ce te pot ajuta”. Secretul succesului in business networking este consecventa si perseverenta. Nu conteaza cati oameni cunosti, conteaza cine te cunoaste pe tine.

Vino sa ne cunoastem!