10-12 mai 2024
Vineri-duminica

Muntele Rece BRAN

Am ajuns la ediția cu nr 8. Hai cu noi, în Tabăra de Business Networking, ediția de primăvară!

Statisticile spun că 8 din 10 companii se închid din lipsă de vizibilitate și clienți. Dar tot statistic, o recomandare aduce cu 85% mai multe șanse să transformi un contact în contract.

Vino în Tabăra de Business Networking să înveți cum să mergi la evenimente cu o strategie de networking și cum să faci follow up cu oamenii pe care îi întâlnești. CE spui, CUI spui, CUM creezi relații, nu baze de date!

În cele 3 zile vom lucra împreună emoțiile vorbitului în public, elementele unui pitch, depășirea obiecțiilor și pregătirea evenimentelor de networking la care mergi. Obiective, tehnică, follow up!

Fie că ești antreprenor, angajat în vânzări/marketing sau soloprenor, ai un loc alături de noi! Poți veni cu un partener de business sau un coleg de echipă, important este să știi că vei pleca mai dornic să faci networking la evenimente. Și cu instrumentele potrivite.

Networkingul este fie o pierdere de timp fie un instrument extraordinar de generare de vizibilitate și prospecți. Te învățăm să faci diferența!

Locurile sunt limitate la 20.

  • Check in – vineri, ora 12.00
  • Check out – duminică, ora 14.00 

PRIMA TABĂRĂ DE BUSINESS NETWORKING

REZERVĂ UN LOC ÎN TABĂRĂ

202485850_1717305035138197_8362857535850526792_n

Afacerea ta depinde de REȚEAUA ta. Învață să le crești pe ambele!

0
ZILE
0
DISCURSURI LUCRATE
0
WORKSHOPURI


FA CUNOSTINTA CU TRAINERII NOSTRI

Dupa o experienta de 12 ani in marketing, am descoperit intr-o zi un instrument care m-a ajutat sa imi schimb radical strategia de marketing si promovare – networkingul. Desi activez in Social Media ca si Community Manager, cred cu tarie ca in era comunicării online, offline – comunicam foarte putin. Si mi-am propus sa reinvatam sa comunicam human to human, nu neaparat cantitativ, ci temeinic – de aici si motto-ul comunitatii MORE Networking – cream relatii, nu baze de date.

Imbin cu entuziasm pasiunea despre marketing online cu placerea relatiilor offline de mai bine de 7 ani. Si cred ca ele nu se exclud, ba din contra – se completeaza firesc. Hai sa aflam cum 🙂

⭕  Roxana Domnica, FONDATOR MORE Networking

Cu o carieră impresionantă de peste 15 ani în vânzări și dezvoltarea personală, Dan este pasionat de arta vânzărilor. De-a lungul anilor, a reușit nu doar să atingă, ci să depășească obiectivele de vânzări, demonstrând pasiunea și dedicarea sa constantă pentru excelență.

Cu abilități remarcabile în comunicare și înțelegerea profundă a psihologiei cumpărătorului, Dan a inspirat numeroși profesioniști din industria vânzărilor să-și maximizeze potențialul în vânzări. În calitate de lider experimentat, a coordonat cu succes echipe diverse de vânzări, inspirându-le să obțină performanțe remarcabile într-un mediu competitiv.

Dan Domnica, antreprenor, trainer vanzari 

 

În fiecare zi lucram una din cele 3 provocări ale tuturor – CE spui, CUI spui, CUM spui. Vom lucra cu un instrument de inventariere competențe. Vom face schimb de experiențe în afacerile noastre. Vom afla care sunt secretele unui vânzător de top. Vom trece prim emoțiile vorbitului în fața camerei. Vom pleca cu o metodă simplă de a avea un discurs coerent si de impact!

Prima TABĂRA de Business Networking din Romania are ca misiune aprofundarea conceptelor de business networking – de la om la afacere. Am ales să fie la munte pentru pauzele în aer liber, pentru conexiunea cu natura și timp dedicat exercițiilor practice.

Pot participa antreprenori, manageri, oameni de afaceri, soloprenori, freelanceri.

Ce vei exersa în cele 3 zile de tabără

👉 De ce networkingul este o pierdere de timp pentru 80% dintre antreprenori.
👉 Elementele unui pitch – șabloane de lucru
👉 Discurs adaptat dupa teorie. Gestionarea emoțiilor.
👉 Etapele vânzării – exerciții practice & instrumente
👉 Follow up – instrument care transformă contactele în contracte!

Daca nu esti sigur ca trebuie sa vii in tabara...

DE CE TABARA DE NETWORKING
ESTE POTRIVITA PENTRU TINE?

Rezervă un loc pentru tine sau echipa ta!

2.300 lei 👉 EARLY BOOKING 1800 lei

LOC ÎN CAMERĂ DUBLĂ | Cazare 2 nopți | 3 zile de traininguri | Toate mesele incluse | Coffee breaks | Mapa cu materiale | Cadouri parteneri | Party & degustări

2.600 lei 👉 EARLY BOOKING 2.000 lei

CAMERA REGIM SINGLE | Cazare 2 nopti | 3 zile de traininguri | Toate mesele incluse | Coffee breaks | Mapa cu materiale | Cadouri parteneri | Party & degustari