07-09.10.2022

FUNDATA

 

Prima TABARA de networking din Romania are ca misiune aprofundarea conceptelor de networking – de la om la afacere. Pentru ca in spatele fiecarei afaceri sta o poveste care merita spusa asa cum trebuie – coerent, creativ, consecvent!

Am ales sa fie la munte pentru pauzele in aer liber, pentru conexiunea cu natura si timp dedicat exercitiilor practice – 2 zile complete pentru a stapani arta networkingului de business. Cum te pregatesti pentru un eveniment, cum te prezinti la un eveniment si mai ales ce faci dupa un eveniment de business. Pregatirea bate talentul, iar noi te pregatim pentru a fi un networker profesionist!

Am invitat traineri entuziasti si ne focusam pe experiente testate, dovedite si recomandate – peste 10 ani de experiennta in networking, public speaking, marketing  si vanzari.

Cine participa? Membrii comunitatii, antreprenori, manageri de departamente, freelanceri. Oamenii care vor sa faca diferenta intre networking si socializare de business.

Poti veni cu un partener de business sau un coleg de echipa, important este sa stii ca vei pleca mai dornic sa faci networking la evenimente. Si cu instrumentele potrivite.

Locurile sunt limitate.

Check in vineri – ora 12.00  Check out – duminica, ora 14.00

PRIMA TABARA DE NETWORKING

INREGISTREAZA-TE PENTRU EVENIMENT

202485850_1717305035138197_8362857535850526792_n

O abordare diferita a celor 5 elemente care stau la baza identitatii personale si de business:

0
ZILE
0
TRAINERI
0
WORKSHOPURI

Dupa o experienta de 12 ani in marketing, am descoperit intr-o zi un instrument care m-a ajutat sa imi schimb radical strategia de marketing si promovare – networkingul. Desi activez in Social Media ca si Community Manager, cred cu tarie ca in era comunicării online, offline – comunicam foarte putin. Si mi-am propus sa reinvatam sa comunicam human to human, nu neaparat cantitativ, ci temeinic – de aici si motto-ul comunitatii MORE Networking – cream relatii, nu baze de date.

Imbin cu entuziasm pasiunea despre marketing online cu placerea relatiilor offline de mai bine de 7 ani. Si cred ca ele nu se exclud, ba din contra – se completeaza firesc. Hai sa aflam cum 🙂

⭕  Roxana Domnica, FONDATOR 

FA CUNOSTINTA
CU TRAINERII NOSTRI

DAN
DOMNICA

Antreprenor, SALES SPECIALIST

MADALINA
SAMOILA

Jurnalist de televiziune &  de public speaking LOVER

DE CE SA VII IN TABARA

DE CE TABARA DE NETWORKING
ESTE POTRIVITA PENTRU TINE?

980 lei

LOC IN CAMERA DUBLA | All inclusive

1490 lei

CAMERA DUBLA REGIM SINGLE | All Inclusive