Art, business & MORE Networking.

Ai visat vreodată să fii colecționar de artă? Nu știi de unde să începi sau nu știi ce înseamnă să investești în artă? Te invităm la o seară de business networking, în principalul marketplace cultural din piața de artă din România – Artmark.

Un nou eveniment networking after work și startul unor evenimente centrate pe business-ul artei – pentru că arta poate fi un business și pentru ca networkingul de business este o artă.

Tema ediției Inițiere în business-ul artei 

Ca de obicei, vă invităm să descoperiți locații inedite – de această dată vă dăm întâlnire în cadrul Palatului Cesianu-Racoviță, un cunoscut monument arhitectural al Bucureștiului începutului de secol XX, ce atrage anual mii de turiști și iubitori de frumos.

Despre Artmark ar trebui să știți că este o casă de licitații care a avut prima licitație de artă în iarna lui 2008 , când „Fata în roz” a lui Nicolae Tonitza s-a adjudecat cu 120.000 euro, suma record pentru piața românească a licitațiilor de artă.

Despre MORE Networking știți deja că facilitează contextul potrivit pentru crearea de relații, între membrii săi și alți antrepreori, manageri și oameni de afaceri, din 2016. Peste 10.000 de antreprenori au interacționat în cadrul evenimentelor de business networking și ne bucurăm de feedback-uri excelente, dupa fiecare eveniment care aduce vizibilitate și contacte noi, fiecărui participant.

De ce sa participi?
✓ vei avea oportunitatea să interacționezi cu peste 50 de antreprenori
✓ vom degusta un vin bun, într-o locație inedită
✓ ne vom bucura de informații despre licitații de artă de la specialiștii Artmark

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

6:00 pm – bun venit
7:00 pm –
welcome speech – Roxana Domnica, fondator MORE Networking
7:30 pm – Business meets ART – Reprezentant Artmark
8:00 pm –  winetworking 

Taxa participare:
95 lei – plata online sau prin transfer bancar

Gratuit – membrii MORE Networking

*Participare DOAR pe baza înscrierii

Dresscode: business elegant.

Let’s do #MOREnetworking

  • Date : 26/10/2022 - 26/10/2022
  • Time : 18:00 - 21:30 (UTC+2)
  • Venue : Palatul Cesianu Racovita

Registration Deadline Expired!!

Organizers

MORE Networking

Related Events