Bring your partner #5

Cum dam valoare oamenilor pe care ii apreciem? Le multumim public, prin cel mai puternic instrument de vanzari – ????????????! Asa s-a nascut ????? ???? ??????? – o intalnire de business networking lunara, unde nu poti veni singur ci doar cu cineva pe care il recomanzi. Va trebui sa-l „vinzi” si pentru asta trebuie sa fi colaborat inainte. Sa scoatem in fata oamenii cu care colaboram, care fac lucruri mai mult decat povestesc despre ele.

Lunar, un nou concept de intalniri de #businessnetworking, centrate pe nevoia antreprenorilor de vizibilitate si recomandari calificate. De ce business networking? Pentru ca ne crestem reteaua de contacte de business, ne prezentam afacerile si ne conectam la oportunitatile care apar in industriile celor prezenti.

  • Luni, 13 martie
  • 18.30 – 22.00 
  • Mindspace Victoriei 
  • Cost participare 200 lei – food, drinks & pitch moment. 

Despre MORE Networking știți deja că facilitează contextul potrivit pentru crearea de relații, între membrii săi și alți antrepreori, manageri și oameni de afaceri, din 2016. Peste 10.000 de antreprenori au interacționat în cadrul evenimentelor de business networking și ne bucurăm de feedback-uri excelente, dupa fiecare eveniment care aduce vizibilitate și contacte noi, fiecărui participant.

De ce sa participi?
✓ vei avea oportunitatea sa iti prezinti afacerea
✓ interactionezi si cunosti, nu doar intalnesti oameni de afaceri
✓ ne conectam si stabilim intalniri viitoare, pentru ca facem networking cu obiective de business.

De ce sunt diferite intalnirile Bring Your Partener?

Pentru ca nu sunt intalniri de socializare, pentru ca nu pierdem timpul sa colectam carti de vizita si pentru ca scopul lor este sa faciliteze accesul la contacte recomandate si filtrate. Pe cine vei recomanda data viitoare?

Let’s do #MOREnetworking

  • Date : 13/3/2023 - 13/3/2023
  • Time : 18:30 - 21:30 (UTC+2)
  • Venue : Mindspace Victoriei

Registration Deadline Expired!!

Organizers

MORE Networking

Related Events