Conexiuni în Lumina Scenei

MORE Networking vă invită pe 7 februarie la un eveniment de teatru și socializare, ca pe vremea lui Caragiale! Să recreăm atmosfera interbelică, acompaniați de violonostul Răzvan Pisău, într-un timp nelimitat, mai aproape de ceea ce ne reprezintă. Un eveniment cultural de socializare, organizat de MORE Networking.

Este o ocazie unică pentru antreprenori, colaboratori și prieteni să se întâlnească într-un mediu plin de energie și inspirație.

Data și Locația: 7 februarie 2024, ora 18:00 Teatrul Vasilache – Muzeul National Tehnic Dimitrie Leonida

Ce vă așteaptă:

Networking de Excepție: Într-un spațiu prietenos și relaxat, veți avea ocazia de a întâlni și de a interacționa cu profesioniști din diverse domenii. Schimbați idei, povești de succes și construiți conexiuni valoroase.

Experiență Teatrală Unică: Evenimentul include o reprezentație teatrală captivantă, care vă va transporta în lumea artei și a culturii. O producție deosebită, gândită pentru a vă oferi momente memorabile.

Discuții cu Invitați Speciali: Antreprenori de succes, lideri în domenii variate și personalități din lumea artistică vor fi prezenți pentru a împărtăși povești inspiraționale și pentru a răspunde întrebărilor participanților.

Surprize și Premii: Participarea la acest eveniment aduce șansa de a câștiga premii speciale și de a beneficia de oferte exclusive oferite de partenerii MORE Networking.

Cum puteți participa: Pentru a vă asigura un loc la acest eveniment exclusiv, vă rugăm să vă înscrieți până la data de 6.12, prin achiziția de bilet – plata cu card sau transfer bancar. Numărul de locuri este limitat!

Alăturați-vă nouă pe 7 februarie pentru o seară de socializare, conexiuni și cultură. Împreună, să construim o comunitate puternică și inspirată!

  • Date : 7/2/2024
  • Time : 18:00 - 22:00 (UTC+2)
  • Venue : Muzeul National Tehnic Dimitrie Leonida

Registration Deadline Expired!!

Organizers

MORE Networking

Related Events