Conferința Anuala MORE Networking

Cel mai important eveniment de business networking al anului revine cu o ediție, pe măsura așteptărilor. Pe 26 martie, vino să cunoști oamenii potriviți, într-un eveniment de o zi, dedicat antreprenorilor români și provocărilor lor digitale!

Într-un mediu de afaceri în continuă schimbare, companiile digitale sunt mai puțin rigide și au capacitatea de a se adapta mai rapid la noile condiții de piață și la cerințele consumatorilor. Digitalizarea permite companiilor să își optimizeze procesele operaționale, să automatizeze sarcinile repetitive și să îmbunătățească fluxul de lucru. Acest lucru duce la o eficiență crescută și la reducerea costurilor.
Află alături de noi care sunt companiile care s-au adaptat deja la trendurile digitalizării și ce soluții există pentru o tranziție ușoară către viitorul care începe AZI.
  • Marti, 26 martie
  • 10.00 – 16.00 
  • Crown Plaza Ballroom  

**Costul participării include acces full day, coffee break & lunch, materiale, 4 sesiuni de networking & surprize parteneri. 

De ce să participi? 

Conferința creează un mediu de interacțiune, într-un spațiu dedicat relaționarii, cu oameni de afaceri din domenii de activitate diverse, manageri și companii, cât și antreprenorii membri în comunitatea MORE Networking. Sesiunile dedicate networkingului sunt cele care asigură interacțiunea și schimbul de experiențe între toti cei prezenți.

Un eveniment de la care vei pleca doar după ce ai cunoscut minim 60 de contacte noi!

Peste 150 de participanți au fost prezenți la edițiile anterioare și sperăm să ni se alăture și mai multi în acest an. Contactele aduc contracte și peste 80% din oamenii de vânzări spun că o bună parte din profit este realizat din comunități de networking și recomandări calificate de business.

Detalii despre programul complet și speakeri, pe site-ul conferinței.

Ne (re)vedem pe 26 martie.

#MOREpeople #MOREvalue #MOREnetworking 

  • Date : 26/3/2024
  • Time : 10:00 - 16:00 (UTC)
  • Reg. Deadline : 25/3/2024 23:00
  • Venue : Hotel Crown Plaza Bucuresti

Registration Deadline Expired!!

Organizers

MORE Networking

Related Events