EARLY BIRD Conferinta Anuala MORE Networking

Cel mai important eveniment de business networking al anului revine cu o editie, pe masura asteptarilor. Pe 26 martie, vino sa cunosti oamenii potriviti, intr-un eveniment de o zi, dedicat antreprenorilor romani si provocarile lor, in anul digitalizarii. Viitorul incepe azi!

In fiecare an invitam pe scena conferintei anuale antrepreneori si oameni de afaceri, pentru a le afla povestile si provocarile antreprenoREALE.

Anul acesta ne dorim sa aflam cat de digitalizate sunt micile companii din Romania? Doar 53% dintre IMM-uri au un nivel de digitalizare de baza, sub media UE, spun statisticile. Cum se pregatesc companiile asadar, pentru viitorul digital? Ce solutii exista? Ce modele avem? Ne asteapta discutii interesante in cele 2 paneluri cu speakeri.

  • Marti, 26 martie
  • 10.00 – 17.00 
  • Crown Plaza 
  • Costul participarii include acces full day, materiale, 4 sesiuni de networking & surprize parteneri. 

De ce sa participi? 

Conferinta creeaza un mediu de interactiune, intr-un spatiu dedicat relationarii, cu oameni de afaceri din domenii de activitate diverse, manageri si companii, cat si antreprenorii membri in comunitatea MORE Networking. Sesiunile dedicate networkingului sunt cele care asigura interactiunea si schimbul de experiente intre toti cei prezenti.

Un eveniment de la care vei pleca doar dupa ce ai cunoscut minim 60 de contacte noi!

Peste 150 de participanti au fost prezenti la editiile anterioare si speram sa ni se alature si mai multi in acest an. Contactele aduc contracte si peste 80% din oamenii de vanzari spun ca o buna parte din profit este realizat din comunitati de networking si recomandari calificate de business.

Detalii despre programul complet si inscrieri la eveniment, pe site-ul conferintei.

Ne (re)vedem pe 26 martie.

#MOREpeople #MOREvalue #MOREnetworking 

  • Date : 26/3/2024
  • Time : 10:00 - 17:00 (UTC)
  • Reg. Deadline : 8/3/2024 23:55
  • Venue : Crown Plaza

Registration Deadline Expired!!

Related Events