Alex
Constantinescu

Lens of Alex

O pasiune începuta în liceu, pusă la raft pentru 10 ani şi reanimată în urma unei schimbări majore. Aceasta este pe scurt povestea Lens of Alex. Un studio boutique de fotografie care ajută antreprenorii, dar şi mediul privat să-şi împărtăşească poveştile.

Dacă la început eram focusaţi pe evenimentele private, în timp ne-am dezvoltat şi ne-am extins activitatea şi în domeniul corporate, cu evenimente, portrete business sau conţinut pentru social media.

Acum echipa de încredere care s-a format în jurul nucleului care este Lens of Alex oferă o gamă largă de servicii foto şi video companiilor şi antreprenorilor, dar şi familiilor care pun preţ pe amintirile lor.

Pentru că ne plac oamenii în elementul lor natural, fotografiile pe care le livrăm se bazează pe autenticitate. Ne place să surpridem cadre spontane în care oamenii se exprimă liber şi fără filtre. Acele cadre animate, pline de viaţă, care exprimă atmosfera şi emoţiile unui moment. Desigur, când e nevoie, putem fi şi serioşi… dar mai puţin.