130 DE ANTREPRENORI PREZENTI LA NETWORKING GARDEN PARTY 2018

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Ce fac antreprenorii din Comunitatea MORE inainte de vacanta? Ignora avertizarile meteo si isi dau intalnire cu peste 100 de oameni de afaceri – clienti, parteneri si colaboratori – la cel mai asteptat eveniment de networking al verii, la Gradina Floreasca!

#MOREparty inainte de vacanta!

Pentru al treilea an consecutiv am inchis primul sezon de #businessnetworking si am invitat alaturi de noi antreprenori cu care am interactionat in aceste 6 luni in intalnirile de networking, manageri care ne-au vizitat la evenimentele si conferintele MORE, parteneri cu care am facut business si oameni de afaceri cu care ne-am dorit sa socializam la un pahar de vin, intr-o seara dedicata interactiunii relaxate, intr-o locatie specifica serilor de vara.

Multumim partenerilor care ne-au incurajat sa ignoram avertizarile de ploaie si sa ne bucuram de o seara in aer liber – la Gradina Floreasca – partenerul nostru principal si cel care ne-a rasfatat cu un meniu delicios, in acorduri de muzica ambientala, pe marginea celei mai frumoase piscine urbane.

Multumiri Lucian Caffe, pentru o degustare de cafea speciala care ne-a tinut activi pana tarziu in noapte, Brutaria Concordia pentru briose facute cu produse naturale fara conservanti si turta dulce cadou pentru toti participantii. Multumiri speciale Häagen-Dazs, care a completat minunat cina de vara, cu aromele extraordinare de inghetata.

Thermomix Romania ne-a pregatit limonada fresh si gustari de vara iar Alira ne-a tinut companie toata seara cu vinuri premiate. Iar deserturile raw pregatite de Luiza’s Raw Desserts​ au fost deliciul noptii. Multumim!

Fresh holidays, impreuna cu Art Color  ne-au introdus in starea de vacanta in #FRESHexperiences – iar castigatorul premiului oferit si extras cu ajutorul random.org este…Cosmina Bucur! Felicitari – ai castigat un weekend escape, de la Fresh Holidays! Pozele de la #FRESHcorner sunt disponibile AICI.

Distractia a continuat pana tarziu in noapte la cabina foto, multumita prietenilor nostri de la Photosnacks – albumul complet este disponibil AICI.

River Media ne-a ajutat cu interviuri la cald si cu vieo-ul acestei editii, din care ne dorim sa pastram cu noi amintirea unei seri de vara, cu oameni si experiente frumoase – revenim cu varianata finala pe canalul de Youtube al comunitatii M.O.R.E.

Parteneri media: Site4AllBusiness WomanWoman2woman.ro – multumim pentru suport!

Multumim pentru pozele de la eveniment partenerului nostru traditional, BallonRouge. Galeria completa de la eveniment poate fi accesata AICI.

Multumim membrilor comunitatii pentru implicare si celor 130 de participanti pentru sustinere si deschidere pentru relationare! Credem cu tarie ca relatiile sunt cele care deschid drumuri, construiesc business-uri si le mentin de succes.

Va asteptam din Septembrie la noile intalniri de networking si evenimente pentru antreprenori, din cadrul Comunitatii MORE Networking – cream relatii, nu baze de date!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/6″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”2/3″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”4125″ alignment=”center” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/6″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]