Conferinta Anuala MORE Networking – Sustenabilitatea te priveste si pe tine!

Bine ai venit la cea mai asteptata conferinta anuala de business networking pentru antreprenori! Anul acesta, tema evenimentului este „Sustenabilitatea te priveste si pe tine” si vei avea ocazia sa afli cele mai recente tendinte, solutii si bune practici in acest domeniu, dar si sa-ti faci noi contacte de afaceri.

Daca esti un antreprenor preocupat de impactul pe care afacerea ta il are asupra mediului si doresti sa afli cum poti contribui la o lume mai sustenabila, atunci aceasta conferinta este pentru tine! Vei avea ocazia sa interactionezi cu experti in domeniu, sa afli de la alti antreprenori cum au reusit sa implementeze practici sustenabile in afacerea lor si sa te inspiri din exemple de succes.

In deschirerea evenimentului, invitat special – Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 al municipiului Bucuresti si reprezentanti ai Ministerului Mediului.

In cadrul conferintei, vei putea asista la prezentari si dezbateri despre cele mai importante subiecte legate de sustenabilitatea in afaceri, inclusiv managementul de deseuri, reducerea emisiilor de carbon, utilizarea energiilor regenerabile si multe altele. Vei putea intreba expertii despre orice nelamuriri sau probleme pe care le-ai intampinat in acest domeniu si vei primi raspunsuri concrete si solutii practice.

In plus, vei putea sa-ti faci noi contacte de afaceri, sa-ti dezvolti reteaua de parteneri si sa colaborezi cu alti antreprenori cu aceleasi valori si obiective ca si tine. Vei avea ocazia sa intalnesti oameni cu care sa impartasesti idei, experiente si sa gasesti noi oportunitati de afaceri.

Sesiunile dedicate networkingului sunt cele care asigura interactiunea si schimbul de experiente intre toti cei prezenti.
Un eveniment de la care vei pleca doar dupa ce ai cunoscut minim 60 de contacte noi!

Nu rata ocazia de a participa la cea mai importanta conferinta de business networking pentru antreprenori cu tema „Sustenabilitatea te priveste si pe tine”. Achizitioneaza-ti acum biletul si pregateste-te sa iti dezvolti afacerea intr-un mod sustenabil si sa faci parte din comunitatea antreprenoriala responsabila fata de mediul inconjurator.

Te asteptam la conferinta – https://conferinta.morenetworking.ro/