Tabăra de networking: 10 motive pentru a participa

Tabăra de networking: pentru cine este de interes și ce este bine de știut? Află mai multe informații care te-ar putea interesa!

Tabăra de networking oferă un real beneficiu tuturor participanților, de aceea merită să aflați cât mai multe aspecte care va ajută să înțelegeți mai bine despre ce este vorba.

Această tabără are ca scop principal aprofundarea conceptelor de networking în business. Fiecare afacere pornește de la un concept creativ care merită făcut cunoscut. Mergem la munte în special pentru pauzele în aer liber, deoarece conexiunea cu natură oferă un mare beneficiu tuturor.

Pornind de la un discurs verbal și non verbal și continuând cu strategii de vânzări și metode de follow up contacte, luând parte la public speaking și învățând despre marketing ajungeți să deveniți un networker abil, care poate transforma contactele in contracte.

Cine participa la tabăra de networking?

Antreprenori, manageri, directori sau chiar freelanceri. Toți cei care își manifestă dorința de a învăța mai multe despre business networking și caută o metodă de a nu pierde timp cu colectarea de cărți de viziță ci vor să învețe să creeze relații, nu baze de date.

Tabăra de networking schimbă în mod radical strategia de marketing și promovare a tutror participanților. Pentru a reuși să atragem atenția cu businessul nostru și să ne punem afacerea într-o lumină favorabilă este nevoie de o comunicare temeinică.

Cei care dezvoltă o pasiune pentru marketing și au plăcerea de a dezvolta relații și în mediul offline pot folosi cu succes acest instrument- networkingul – pentru a reuși să-și ducă la îndeplinire toate obiectivele pe plan profesional.

Iată de ce merită să participi la o tabără de networking :

  • In sfârși ai timp să lucrezi un pitch de prezentare
  • Reușești să te faci mai bine cunoscut la următoarele evenimente
  • Înveți cum să ții un discurs la un eveniment de business
  • Afli ce trebuie să conțină un email de follow up
  • Afli care sunt principiile fundamentale ale relațiilor de business
  • Înveți din greșelile pe care le fac antreprenorii la evenimente
  • Înveți cum poți să faci un business din recomandări
  • Creezi relații de lungă durată, atât pe plan personal, dar și profesional
  • Faci parte dintr-un grup cu valori comune, te bucuri de puterea echipei, cunoști oameni și aduni rezultate.
  • Beneficiezi de instrumentul Follow up, care îți oferă posibilitatea de a încheia cât mai multe contracte cu cei pe care îi vei cunoaște în aceste întâlniri.

Care sunt principiile de networking ?

Business networking-ul ajută oamenii să se cunoască și să facă schimb de informații utile, aducând beneficii de ambele părți. Abordarea persoanelor necunoscute la un eveniment nu este deloc facilă, însă dacă înveți anumite tehnici, te poți bucura de succes.

Unii oameni nu pot intra ușor în contact cu ceilalți, indiferent cât de mult ar vrea să facă acest lucru. Din cauza faptului că aceștia nu vor putea ieși din zona de confort, nu vor reuși să facă networking la evenimente.

Prin urmare, networking-ul este instrumentul ideal pentru oamenii de afaceri. Acesta reprezintă o metodă de marketing eficientă pentru dezvoltarea oportunităților de afaceri, ce se bazează pe recomandări directe sau indirecte, realizate în cadrul unor întalniri sau evenimente.

Participarea la o tabără de networking vă ajută să luați decizia de a investi mai mult timp în relaționarea cu obiective. Aici intrați în contact cu o mulțime de oameni pe care în altă situație nu i-ați putea întâlni. Rețelele de afaceri oferă avantajul de a oferi și a primi recomandări, care sunt extrem de utile pentru dezvoltarea afacerilor, indiferent de industrie sau sector de activitate.

Următoarea ediție din Tabăra de networking este pe 3-5 februarie, vezi detalii aici. Hai cu noi!