Conferinta Anuala de Business Networking | 31 Mai

Cel mai important eveniment de business networking al anului revine cu o editie, pe masura asteptarii. Pe 31 mai, vino sa cunosti oamenii potriviti, intr-un eveniment de o zi, dedicat antreprenorilor romani si povestile lor inspirationale.

Anual, pe scena conferintei urca oameni de afaceri care inspira si sunt un exemplu de ambitie si determinare. Anul acesta tema conferintei este Antreprenor de Romania – vrem sa cunoastem oamenii din spatele unor afaceri romanesti de succes si sa aflam care a fost cel mai greu lucru pe care au trebuit sa-l readapteze in pandemie. Bonus, povesti savuroase, sesiuni de networking intre participanti, business lunch & gala premiilor MORE.

Dintre invitatii care vor urca pe scena cu povesti antreprenoREALE – Alina Donici, fondator Artesana, Maria si Marius Verdeși – fondatori Zimbria, Cristian Gavan, fondator Mam Bricolaj, Titi Aur – Fondator al Academiei Titi Aur, Nicuta Enache – propietar Osteria Ciao Niki, Alex Maties – CEO Morile Maties. & MORE. Discutii despre provocarile de mediu cu Daniela Dobre – Green Environment Support, GDPR cu Ciprian Harabagiu – Decalex si despre viitorul copiilor in business cu Nicoleta Munteanu – vicepresedinte CONAF.

Invitat special – Cristian Pandel, fondator Christian Tour, 25 de ani de antreprenoriat si turism, pasiune si dedicare. Intr-un interviu live, pe scena, despre primii pasi in business dar si lectiile invatate din fiecare esec.

De ce sa participi? 

Conferinta creeaza un mediu de interactiune, intr-un spatiu dedicat relationarii, cu oameni de afaceri din domenii de activitate diverse, manageri si companii, cat si antreprenorii membri in comunitatea MORE Networking. Sesiunile dedicate networkingului sunt cele care asigura interactiunea si schimbul de experiente intre toti cei prezenti.

Un eveniment de la care vei pleca doar dupa ce ai cunoscut minim 60 de contacte noi!

Peste 150 de participanti au fost prezenti la editiile anterioare si speram sa ni se alature si mai multi in acest an. Contactele aduc contracte si peste 80% din oamenii de vanzari spun ca o buna parte din profit este realizat din comunitati de networking si recomandari calificate de business.

Anual invitam alaturi de noi branduri de renume care ofera participantilor activari de produse, degustari si activitati menite sa aduca consumatorul mai aproape de brandurile preferate.

Detalii despre programul complet si inscrieri la eveniment, pe site-ul conferintei.

Ne vedem pe 31 mai. #MOREpeople #MOREvalue #MOREnetworking