Comunitatea More Networking: informații bine de știut

Comunitatea More Networking: ce avantaje aduce unui antreprenor? Află mai multe informații care te-ar putea interesa!

More Networking-ul nu este altceva decât o abordare plină de entuziasm a conceptului de business. Aici oamenii comunică deschis, iar prin schimbul de informații pe care îl fac în mod direct sau indirect reușesc să aducă un plus de valoare oricărei afaceri. Noi suntem cuprinși de pasiune și dăruire și facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a ajuta oamenii să se dezvolte cât mai frumos. Fiecare grup este condus de un Consiliu Director și este format din minim 10 membri.

Networking-ul reprezintă un element de bază în ceea ce privește stabilirea relațiilor între oameni și  dezvoltarea afacerilor. Dacă te afli în căutarea unei noi oportunități profesionale și ți-ai stabilit deja setul de obiective business acesta este instrumentul de care ai nevoie.

Comunitatea noastră își dorește să vă ofere o experiență de networking prin care să aveți posibilitatea de a învăța unii de la alții și de a înțelege conceptele și procedurile care duc la o activitate de networking de succes.

More Networking se bazează pe interacțiune dintre oameni și dezvoltarea ideilor de aceea pune la dispoziția partenerilor o rețea vastă de contacte oferindu-le posibilitatea de a-și prezența fiecare afacerea.

Contactul cu potențiali clienți și parteneri reprezintă un real avantaj în ceea ce privește dezvoltarea afacerii.

Pe lângă dezvoltarea afacerii, networkingul pune accent pe dezvoltarea profesională și personală, prin momentele educaționale și pe dezvoltarea atitudinii de leadership ce reunește mentalități, principii și valori constructive.

În plus, comunitatea noastră vă oferă oportunitatea de a relaționa, într-un mediu de calitate. La întâlnirile de networking participă antreprenori, oameni de afaceri, manageri din toate domeniile de activitate. În cadrul acestor întâlniri, care au loc în săli de conferințe ușor accesibile, puteți să vă cunoașteți mai bine, să vă prezentați afacerile și să vă puneți în evidență acele obiective business care vă definesc.

Toți membrii din comunitatea More Networking și invitații noștri își doresc să cunoască cât mai mulți oameni noi și să afle informații esențiale pentru afacerea lor. Dacă vrei să devii și tu un membru More Networking vei putea învăța din greșelile și din succesele noastre și vei înțelege mai bine ce înseamnă de fapt acest concept de business.

În plus, vei primi feedback în timp real și vei experimenta noi metode de lucru, beneficiind de încurajarea celorlalți membri. Dacă îți plac provocările și vrei să-ți testezi limitele, cu siguranță acesta este locul cel mai potrivit pentru tine.

Atelierele de networking se adresează în exclusivitate membrilor More Networking și prezintă teme de interes comune. Fiecare membru al comunității este diferit și reprezintă un domeniu diferit, iar atelierele ii ține uniți ca un grup.

În calitate membru în comunitatea More Networking, beneficiezi de foarte multe avantaje. Poți participa la diferite evenimente de educație antreprenorială, conferințe, seminarii și workshopuri.

Conferința Anuală More Networking reprezintă un prilej de sărbătoare care pune în centrul atenției succesul de care se bucură întreaga comunitate. În cadrul acestei conferințe se premiază performanțele membrilor și se petrece timp de calitate împreună. Este o zi despre despre oameni și despre experiențe, incununate de trăiri și emoții puternice.

Networking Party este o petrecere tematică, ce are rol de socializare. Aceasta are loc în aer liber sau locații speciale, uneori chiar și la o degustare de vinuri.

Dacă vrei să te bucuri de succes și ți-ai stabilit deja setul de obiective business nu mai trebuie decât să intri în comunitatea noastră și să-ți mărești aria de cunoaștere. Informațiile acumulate te vor ajuta să înveți lucruri noi pe care să le implementezi armonios în planul tău de afacere.

Învățând despre valoarea networking-ului vei reuși să-ți schimbi modul de gândire și să îți alegi cu grijă drumul pe care vrei să-l urmezi. Acum este momentul ideal de a-ți construi relații durabile și bine întreținute care să aducă un plus de valoare afacerii tale, prin comunitatea More Networking. Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe informații!