MORE Networking te invita la conferinta “Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri“

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Daca esti antreprenoare sau femeie de afaceri, ocupi o pozitie de management in cadrul companiei sau iti doresti sa pui bazele unui business, atunci conferinta “Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri“ este pentru tine! Ti-am pregatit o invitatie speciala si ne vedem acolo, pentru #MOREnetworking!

Cea de a VIII-a editie se focuseaza pe a oferi informatii utile si relevante femeilor interesate de afaceri, care au un business personal sau ocupa o pozitie de management in cadrul companiei. In cadrul evenimentului, poti cunoaste si alte femei pasionate de afaceri si dornice sa schimbe idei referitoare la antreprenoriat si business, dar si legate de provocarile pe care le intampina femeile in acest domeniu.

Evenimentul este destinat antreprenoarelor si viitoarelor antreprenoare, femeilor manager din cadrul companiilor si al celor mai importante departamente si, in general, femeilor interesate de business si antreprenoriat. Profita de voucherul pe care ti-l oferim pentru a participa la a VIII-a editie a conferintei „Femei de cariera” si pentru a beneficia de tot ceea ce iti ofera o conferinta, dar si un eveniment de networking. Vei avea parte de patru ore de informatii despre modalitati de crestere si dezvoltare a afacerii, identificarea oportunitatilor in business, dezvoltare personala, voie buna si interactiune cu alte femei ca si tine.

Foloseste codul FdCRoMaDo2300 si obtine un pret special de doar 68 de lei. Pentru inscriere, foloseste formularul din pagina evenimentului. Grabeste-te, locurile sunt limitate.

Evenimentul “Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri” are loc in data de 21 iunie 2018, incepand cu ora 09.30, la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti (Bulevardul Ghencea nr. 134, vizavi de stadionul Steaua).

Let’s do #MOREbusiness.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]