Networking After Work #4

Pe 10 Septembrie te invitam la o noua seara de socializare la un pahar de vin – la editia cu numarul 3 a NAW – Networking After Work!

O serie de evenimente despre oameni si experiente de business – fiecare editie va avea un invitat ON STAGE si se va concentra pe o tema de interes pentru orice antreprenor, manager sau persoane interesate de a imparatasi experiente de business.

In plus, sesiuni organizate de networking, degustare de vinuri si surprize.

Tema editiei #4 – the power to adapt.

Vino alaturi de noi sa descoperi povestea unui nou concept care indeamna la libertate si interactiune.

…un spatiu care sa le permita sa se exprime liber, un spatiu flexibil si in continua transformare, un spatiu care sa le stimuleze interactiunea virtuala si fizica, un spatiu pe care sa il poata adapta pentru activitatile si duratele de timp dorite de ei; un spatiu potrivit sarbatoririi si impartasirii experientelor unice pe care le traiesc; un spatiu care sa le dea energie si sa le stimuleze imaginatia necesare creearii unei lumi mai bune.

De ce sa participi?

Evenimentele #NAW faciliteaza contextul relaxat pentru crearea de relatii si incurajeaza interactiunea dintre membrii comunitatii, participanti, speakeri si parteneri, generand numeroase oportunitati reale de business.

Evenimentele Networking After Work sunt insotite de parteneri speciali alesi pentru degustari de vinuri, dulciuri si alte surprize care sa te ajute sa petreci o seara placuta, intr-o companie selecta!

Acum ai ocazia sa descoperi un spatiu destinat interactiunii umane, sa cauti informatii si sa identifici noi oportunități de afaceri si noi parteneri, clienti sau furnizori.

70
Taxa participare Non membri
50
Taxa participare MEMBRI

👇 Plateste online, cu cardul sau prin transfer bancar. Locuri limitate 👇

Sorry, No more event to show