Prima editie Networking After Work – despre PR, prioritati si antreprenoriat

Pe 31 Octombrie am lansat o noua serie de evenimente in cadrul comunitatii MORE Networking, dedicate antreprenorilor si interactiunii organizate, intr-un cadru relaxat si o locatie centrala. Pentru ca suntem antreprenori si asta ne ocupa tot timpul, networking after work a venit ca urmare a cererii invitatilor si celor peste 2.000 de oameni cu care am interactionat in cei 3 ani ai comunitatii.

Agenda evenimentului include un invitat surpriza pentru care am pregatit 20 de intrebari – intr-un interviu cu si despre ce-l defineste, ce-l motiveaza si ce-l ajuta sa continue sa fie antreprenor.

Sesiunea MORE stories s-a nascut din dorinta de a aduce pe scena oameni cu experiente de business inspirationale, oameni pe care nu ii vedeti neaparat pe scenele marilor conferinte dar sunt in spatele unor branduri si povesti inspirationale.

Prima editia a avut-o ca invitat pe Lavinia Pavel care construiește de mai bine de 10 ani proiecte de comunicare, fiind foarte buna prietena cu comunicarea online. Dupa ce a experimentat job-uri in companii mari si intr-o multinaționala, Laviniei i s-a aratat scopul in viata intr-o excursie in Kenya. Atunci si-a luat inima in dinti si a inceput sa lucreze pe cont propriu. Ea este mama Ilincai si face parte din echipa Parenting PR.

“În Kenya am învățat să spun “mulțumesc’ și să o spun din suflet, am învățat să prețuiesc lucrurile pe care le am și să știu ce îmi doresc. Am învățat că oamenii de lângă tine sunt singura avere pe care o poți face în viață, am învățat să mă uit mai atent în jurul meu, să respect ceea ce am și să fiu sinceră cu mine. Am învățat că valorile materiale nu durează o veșnicie și că fericirea este o atitudine și nu neapărat o stare de spirit.

Prețuiesc oamenii și apoi banii, cred cu tărie că un client mulțumit aduce și altii și consider că o idee briliantă fără o execuție pe măsură este doar o idee și nimic altceva.”

Lavinia ne-a povestit despre primii pasi in antreprenoriat, facuti chiar la iesirea din maternitate, despre cum isi selecteaza colaborarile si clientii si cum alege sa prioritizeze familia, intr-un echilibru perfect pentru ea. Ne-a povestit ca oamenii o motiveaza si ca alegerea de a spune NU fara explicatii a fost una din cele mai grele lucruri pe care le-a invatat. Am aflat despre comunitatea Parenting PR si planurile de viitor care includ proiecte de PR ambitioase si evident, oameni cu povesti care merita spuse.

Lavinia spune ca „trebuie să înțelegem că nimic nu durează o veșnicie și că e important să te trezești la 40 de ani să știi că ai facut în viață ceea ce ai dorit, atunci când ai dorit. Am mers întotdeauna pe ideea că orice faci se va întoarce împotriva /favoarea ta mai devreme sau mai târziu”. Iar la ultima intrebare a serii – Daca ai putea, ce l-ai intreba pe Dumnezeu? – a raspuns simplu: „De ce este atat de darnic cu noi?” #retorica

Cadoul invitatei a fost asigurat de PURE salon – multumim!

Seara a continuat cu un exercitiu de networking si toti cei prezenti au putut sa interactioneze unii cu altii – la fiecare editie vom rasplati curiozitatea cu un un membership gratuit de la 6 luni intr-una din echipelecomunitatii – felicitari Octav, castigatorul primei editii.

Multumim Alira pentru degustarea de vinuri care a acompaniat gustarile pregatite de gazda noastra, hotel Concorde.

Multumim celor peste 45 de antreprenori si oameni de afaceri pentru participare si entuziasm. Ne bucuram sa cunoastem oameni noi, sa revedem oameni care au participat la intalnirile de networking sau care ne urmaresc online. Ne bucuram de oameni!

Scopul Networking After Work – mai mult networking relaxat, mai multe povesti de business autentice, mai multi antreprenori din diferite domenii si mai multe oportunitati de afaceri. #doMORE

Fotografiile de la eveniment sunt disponibile pe pagina de Facebook a comunitatii. Pana data viitoare, indemnul nostru este simplu:

Daca vrei sa fii prosper 1 an, cultiva grau.

Daca vrei sa fii prosper 10 ani, planteaza copaci.

Daca vrei sa fii prosper 100 de ani, cultiva relatii.

Happy networking 🙂