Roxana Domnica, fondator MORE Networking, speaker la conferinta Femei de cariera – Leadership feminin

By 3 octombrie 2018Eveniment

Vino alaturi de noi la unul dintre cele mai importante evenimente de leadership si dezvoltare personala si profesionala pentru femei, conferinta care iti aduce informatii utile despre leadership, branding personal, antreprenoriat si nu numai. 

Conferinta Femei de cariera, Leadership feminin Angajat vs Antreprenor ajuns la a IX-a editie si se adreseaza tuturor femeilor interesate de o cariera de succes, atat ca angajate, cat si ca detinatoare ale unor afaceri, dar si celor si care vor sa dobandeasca abilitati de leader.

De ce sa participi:

Obtii informatii utile si relevante despre afaceri, leasership, cariera si antreprenoriat

In cadrul evenimentului, poti cunoaste si alte femei pasionate de afaceri si dornice sa schimbe idei referitoare la cariera, antreprenoriat si business, dar si legate de provocarile pe care le intampina femeile in aceste domenii

Poti face rost de contacte utile. Participarea la astfel de evenimente poate sa te ajute sa intri in contact cu potentiali parteneri sau clienti.

Poti profita de sesiunea de networking pentru a schimba cat mai multe carti de vizita si idei!

Discuti direct cu speakeri care iti vor raspunde la intrebarile pe care le ai cu privire la crearea si cresterea unei afaceri

Data

04-10-2018

Interval orar

9.30-15.00