Roxana Mangiru

Dupa o experienta de 10 ani in marketing, am descoperit intalnirile de networking dintr-o intamplare. Am crezut ca va fi pur si simplu un alt eveniment de unde voi aduce carti de vizita pentru baza de date a companiei.

Imi aduc perfect aminte momentul cand am inteles ce se intampla de fapt acolo – o experienta unica de schimb de resurse, informatii si mai ales, contacte. Am facut parte activ dintr-o comunitate de business networking si am condus mult timp cea mai frumoasa echipa de networking din cate am intalnit. Am mers la evenimente si am citit mult despre valoarea networking-ului.

Am cunoscut oameni care mi-au schimbat viata si oameni care m-au facut sa aleg drumul pe care il incep acum. Acela al relatiilor construite temeinic, intretinute si valorificate. MORE Networking este o comunitate care va schimba perceptia acestui instrument de marketing, numit business networking. MORE networking nu inseamna cantitate.

MORE Networking inseamna a oferi MAI MULT si a astepta MAI PUTIN. MORE Networking este o Scoala de antreprenoriat cu intalniri, ateliere, conferinte si evenimente dedicate.

MORE Networking este despre Metode, Oameni, Resurse si Entuziasm. Pentru ca nici un lucru maret nu a fost vreodata realizat fara entuziasm.