Tabăra de networking: 5 motive pentru a participa

Tabăra de networking: de ce să participi? Iată mai multe informații de interes!

Tabăra de networking este potrivită pentru toți cei ce dețin o afacere, manageri de departamente, freelanceri, cât şi pentru persoanele care doresc să se dezvolte profesional, cât şi personal, vei învăţa şi vei primi informaţii preţioase în timp ce te relaxezi şi cunoşti noi oameni.

La More Networking, poţi veni în tabără însoţit, tabăra se va ţine la munte, pentru vă bucura de conexiunea cu natura şi pauzele în aer liber, aer curat. Vei învăţa de la traineri cu mare experienţă cum se constuieşte un discurs, strategii de vânzări şi metode de follow up contacte, limbaj verbal şi non verbal şi nu numai, vei regăsi o comunitate de oameni dispuşi la schimbul de informaţii.

Networking este unul dintre cei mai importanţi pioni într-o afacere, fie vorbadespre networking online sau offline. Acesta reprezintă un proces prin care poţi obţine informaţii de interes şi poţi forma noi relaţii profesionale. Cel mai bine este să faci networking atât offline, cât şi online, puteţi organiza întâlniri pe Zoom, Google Meet sau diferite platforme, este foarte important pentru dezvoltarea afacerii tale să deţii pagină web, cu secţiune de blog, cât şi conturi pe restul reţelelor de socializare, precum Linkedin, Facebook, Instagram sau TikTok.

Networking-ul offline este foarte avantajos pentru business-ul tău, deoarece comunicarea directă va genera o încredere mult mai mare, este mult mai uşor să identifici persoanele care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale, de asemenea vei avea parte de publicitate gratuită, pentru că îţi poţi prezenta chiar tu afacerea, cel care deţine toate informaţiile.Vei afla cele mai importante modalităţi prin care afacerea ta poate progresa, deoarece sunt prezenţi mulţi antreprenori, traineri şi speakeri, astfel ai acces la o resursă bogată, pe care nu o poţi obţine prin networking-ul online, cel puţin nu într-un timp atât de scurt, cum este cel de la o întâlnire sau o tabără de networking.

Există numeroase motive pentru care ar trebui să participi la un astfel de eveniment business, dar relaxant, dintre acestea, amintim:

5 motive pentru a participa la o tabără de networking.

  1. Interacțiunile personale

Atunci când te afli față în față cu un client sau cu un viitor partener, este mult mai ușor să creezi o legătură cu acesta.  Prin participarea la o tabără de networking îți vei îmbunătăți interacțiunile personale, prin exersare, prin conversație, vei observă că îți este din ce în ce mai ușor șă vorbești cu lejeritate. Vei sta în compania a mulţi antreprenori de succes, acesta este un mare plus

  1. Noi perspective în afacere.

Vei învăța de la antreprenorii cu ani experiență cum să îți administrezi cât mai bine afacerea, vei afla prin sfaturi prețioase ce să faci atunci când nu te mai regăsești în propriul business. Participând la o tabară de networking, vei reuşi să dezvolţi noi perspective

  1. Publicitate

Într-o tabară de networking, fiecare membru își spune povestea, iar asta înseamnă publicitate, așadar poți atrage noi clienți sau recomandări.

  1. Conexiuni de durată.

Participând la o astefel de tabară, vei reuși să ai conexiuni de calitate, de durată, deoarece vei interacționa direct, cu persoane cu scopuri și aspirații comune.

  1. Iei o pauză de la task-urile zilnice.

Tot timpul cu gândul la afecerea ta, la obstacolele întâmpinate şi diversele probleme din diversele arii ale vieţii tale, aşa nu vei putea rezista. Înteleg că doreşti să evoluezi şi eşti ambiţios, însă ai nevoie şi de o pauză. În această tabără te vei relaxa, vei participa la discuţii interesante, vei rupe puţin ritmul alert în care te afli zi de zi, îţi vei reîncărca bateriile şi vei putea reveni cu forţe proaspete.

Aşadar, ce mai aştepţi? Vino şi tu cu noi în tabăra More Networking!