targ de craciun si networking more networking

Targ de Craciun & Networking

targ de craciun MORE Networking

Ultimul eveniment al Comunitatii din 2016 este unul mult asteptat de noi toti – Targul de Craciun & Networking – o seara de sarbatoare si relationare – un eveniment cu intrare libera, sustinut de membrii comunitatii MORE Networking.

Vrem sa simtim aroma sarbatorilor autentice, sa ne inconjuram de frumos si sa daruim celor dragi cadouri cu suflet, sa degustam bunatati de sezon si sa relationam relaxat cu oameni noi, intr-o sesiune de networking si Bursa Oportunitatilor.

La acest targ sunt invitati sa participe ca expozanti producatori si distribuitori de produse cadouri, accesorii, bijuterii, cosmetice, parfumuri, promotionale, textile, dulciuri, produse bio, naturale, precum si decoratiuni si produse specifice sarbatorilor de iarna. Veti putea descoperi cadouri unice care ii vor incanta, ii vor uimi si ii vor emotiona pe cei ce apreciaza valoarea lucrurilor autentice, a prajiturilor de casa si a obiectelor de decor unicat. La final, premii surpriza la tombola cartilor de vizita!

Vrei sa participi ca expozant? Cere oferta la vreau@moreneworking.ro

Atmosfera de sarbatoare va fi completata de Bursa Oportunitatilor – un exercitiu de networking menit sa rezolve provocarile celor prezenti si sa le facilitze interactiunea.

Joi, 15 Decembrie 2016
Ora: 17.00 – 21.00
Hotel Marshal Dorobanti
Adresa: Calea Dorobantilor, Nr. 50B, Bucuresti

Nu uitati de cartile de vizita si entuziasmul. De restul ne ocupam noi. Invitati surpriza, degustari, miros de turta dulce & MORE!

comunitatea more networking

Comments are closed.