6 motive sa faci networking in 2019. Perspectiva numerologica.

Daca esti antreprenor probabil ca ai mai experimentat avantajele oferite de evenimentele si activitatile specifice de business networking. De ce in 2019 este mai important ca oricand?! Aflam din analiza numerologica pentru anul 2019 efectuata de Corina Stratulat, antreprenor & numerolog, si membru in comunitatea MORE Networking.

Nikola Tesla, inventator: “ Daca ati fi stiut maretia numerelor 3,6 si 9, ati fi avut cheia catre Univers.”

Marii savanti intelegeau si foloseau calitatea cifrelor pentru cele mai marete realizari. In perioada moderna, putini folosesc stiinta data de calitatea cifrelor, insa doar aceia dobandesc rapid ceea ce isi doresc.

Previziunea asupra anului 2019 este data de calitatea cifrelor si numerelor care vor impacta anul, mai exact: 12, 3, 1, 9, 19. Prin analiza efectuata, cea mai mare parte a activitatilor in care cunosti domenii noi de activitate, intalnesti oameni noi, in care relationezi si stabilesti parteneriate de calitate, sunt favorizate si sustinute.

Mai exact:

  1. Cifra 3 care descrie acest an aduce usurinta in exprimarea, in comunicarea noilor idei, noilor strategii, noilor forme de promovare si relationare.
  2. De asemenea avem influenta cifrei 1 care ne aduce un spirit accentuat de initiativa, de inovatie, de inceput proiecte transformatoare.
  3. Nu mai este loc de superficialitate. Dupa o lunga perioada in care focusul a fost pe cantitate, atentia se muta catre calitate. Intr-un business de succes e deja dovedit faptul ca fara o calitate a relatiei cu clientii, furnizorii, influencerii, promotorii, etc, in scurt timp apare declinul. Si in 2019 se face “bilantul” 😉
  4. Autocunoasterea este o calitate a cifrei 3. Da, In momentul in care iesi din biroul tau confortabil si te expui in fata oamenilor incepi procesul obligatoriu de autocunoastere a ta ca si antreprenor si primesti feedback sincer asupra business-ului tau. Iti intelegi cu adevarat avantajele si slabiciunile pe care le ai si devii competitiv intr-o piata economica si fiscala instabila.
  5. Creativitatea si actiunea proactiva, atat de evidente in business networking, vine din 19, format din doua cifre masculine, care cer actiune. Mare atentie in cazul celor care nu au baze solide si nu-si respecta radacinile, pot avea parte de tensiuni.
  6. Tendinta de reorganizare, formare de aliante, crearea de noi forme organizatorice. Acesta este un beneficiu adus intr-o comunitate de business networking si iti pot accelera rapid dezvoltarea propriului business.

Sunt mult mai multe aspecte si cu siguranta le vom descoperi impreuna!

 

Pe Corina o gasiti pe pagina de Facebook si la Club Elyde, sau la intalnirile echipei Elite.

„Autocunoasterea e un proces continuu, numerograma este un pas important pentru tine, ne bucuram sa-ti oferim aceasta sansa!”

Sa fie un an cu sanse excelente!