Cu ce te ajuta o fotografie de business profesionala?

In ziua de astazi imaginea ta, cea prin care iti reprezinti afacerea sau cea pe care o pui pe cv-ul tau este foarte importanta. In social media ai circa 4-5 secunde pentru a face o prima impresie, pentru a opri interlocutorul din a trece mai departe.

 

Este imbucurator ca din ce in ce mai multe persoane din mediul business inteleg ca o imagine buna are avantaje pentru afacerea lor. La noi, abia in ultimii cativa ani a luat amploare cerinta pentru imaginile de branding personal bune, profesionale, realizate de un profesionist, dar nu suficient, vad inca multi antreprenori care se prezinta cu fotografii de la nunta de acum 10 ani sau de la botezul de acum 5 ani sau de pe la vreun eveniment la care au participat unde imaginea e aproape clara sau fundalul e unul total nepotrivit (vezi bradul de Craciun, Iepurasul de Paste luminat de beculete etc.)

Poate ca te gandesti ca tu nu ai nevoie de o fotografie profesionala, dar iti pot spune ca TOATA lumea care are un brand, o afacere, care este angajat are nevoie de cel putin o fotografie profesionala.

Sa iti dau ceteva exemple: antreprenori, agenti imobiliari, avocati, notary, bloggeri, coach, directori corporate, stilisti, make-up artisti, actori, atleti, jurnalisti, persoane creative, autori, proprietari de afaceri, consultanti, modele, personal medical, fotografi, bucatari etc. TOATA LUMEA!

Cu ce te ajuta o fotografie de business profesionala:

1.Sa comunici despre brand-ul tau, sa iti arati personalitatea si sa te diferentiezi de competitie. Oamenii fac afaceri cu oameni, nu cu firme!

2.Demonstrezi profesionalism si creezi credibilitate. Oamenii angajeaza oameni pe care ii cunosc, in care au incredere.

3.Castigi increderea clientilor tai, a potentialilor clienti si prezinti un brand consistent pe masura ce iti dezvolti afacerea.

Te invit sa ne cunoastem! 

Alina Botica

Site: www.alinabotica.ro 

e-mail: alina@alinabotica.ro

Te poti alatura grupului de facebook „The Beautiful You by Alina Botica” pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii ale studioului sau pur si simplu pentru a avea acces la o comunitate de femei minunate unde sa ne sustinem si incurajam reciproc.