2016 pentru more networking

Cum a fost primul an al comunitatii MORE Networking?

2016 pentru more networking

Plin. De evenimente, de oameni noi, de informatii, de relatii, de membri, de emotii si de prieteni!

Pe 24 Martie am lansat o comunitate cu o abordare fresh, transparenta si entuziasta a conceptului de business networking. O comunitate cu si despre oameni si experiente!

Am organizat peste 30 de intalniri de networking. Stim, sunt dimineata, cand traficul este haotic si parcarea o provocare reala. Si totusi, am reusit sa cunoastem peste 300 de oameni care le-au depasit. Care au venit sa ne cunoasca si care ne-au oferit peste 3.000 de minute de emotii. Oameni care vor sa invete sa relationeze si sa mentina relatiile de afaceri create. Peste 30 de membri au decis sa fie vizibili, sa isi imparta experientele de business cu altruism, sa se incarce cu entuziasm de la cei aflati la inceput de drum, sa ofere si sa primeasca recomandari calificate si sa construiasca incredere!

Toate cu un scop comun si cea mai importanta valoare a comunitatii:

Cream relatii, nu baze de date!

Ce ne dorim in 2017?

MORE value – vrem sa cunoastem oameni cu povesti de succes si esecuri rasunatoare, care pot sa aduca un plus de valoare fiecaruia dintre noi.

MORE people – vrem sa aducem alaturi de noi oameni si companii care inteleg valoarea comunicarii: conversatiile cladesc relatii, relatiile cladesc business-uri.

MORE events – vrem sa invatam de la cei mai buni printr-o serie de workshop-uri tematice, menite sa va ajute sa intelegeti metode si strategii actuale – google adwords, video marketing, legislatie de afaceri, public speaking, reputatie in afaceri, facebook for business, etc.

MORE business – contactele aduc contracte. Vrem sa construim incredere si sa oferim valoare, pentru a primi recomandari calificate. Pentru ca in networking, vanzarea este o consecinta, nu un obiectiv in sine.

MORE networking – vrem sa invatam sa comunicam offline, sa ne reconectam unii cu altii, sa invatam sa punem intrebari si sa ascultam activ, sa ne vindem „de ce”-urile si sa vorbim despre noi, nu despre job-urile noastre. Pentru ca networkingul este arta pierduta a interactiunii umane.

Happy networking 🙂