INCHIDEM PRIMUL SEZON DE BUSINESS NETWORKING IN 2018

Marti a avut loc ultima intalnire de business networking inainte de vacanta. Stiti intalnirile de business networking – cele matinale, in care membrii unui grup isi invita partenerii, clientii, furnizorii si prietenii sa faca networking organizat, sa isi prezinte afacerile si sa afle despre beneficiile unei comunitati pentru antreprenoriat si ale recomandarilor in business. Ca in fiecare an, inainte de vacanta, sarbatorim primele 6 luni de business in comunitate, intr-un eveniment cu si despre oameni si experiente.

Pentru al treilea an consecutiv am invitat alaturi de noi antreprenori cu care am interactionat in acest an, manageri care ne-au vizitat la evenimentele si conferintele MORE, parteneri cu care am facut business si oameni de afaceri cu care ne dorim sa socializam la un pahar de vin, intr-o seara dedicata interactiunii relaxate, intr-o locatie specifica serilor de vara toride.

Mai putin specifica acestor seri de vara este ploaia care si-a anuntat si ea prezenta, alaturi de cei aproximativ 100 de antreprenori dornici de MORE networking ?

Cu ploaie sau fara, va dam intalnire maine, la Gradina Floreasca – partenerul nostru principal si cel care ne va asigura atmosfera relaxata, in acorduri de muzica ambientala. Alaturi de noi vor fi alti parteneri care v-au pregatit degustari si cadouri speciale, precum Luiza’s Raw Desserts cu deserturi fara foc si zahar, Lucian Caffe, cu o noua experienta a cafelei, Brutaria Concordia cu produse naturale fara conservanti si Häagen-Dazs, excelenta inghetata care aduce extraordinarul in fiecare gust. Thermomix Romania ne va introduce in experienta unica de live cooking iar Alira ne acompaniaza toata seara, cu vinuri de exceptie.

Fresh holidays ne vor ajuta sa intram in atmosfera specifica verii si sa luam cu noi starea de vacanta impreuna cu Art Color si distractia va continua la cabina foto, multumita prietenilor nostri de la Photosnacks. La final, Ballon Rouge si River Media surprind totul in imagini si pastram cu noi amintirea unei seri de vara, cu oameni si experiente frumoase! Multumim tuturor pentru ajutor si implicare!

Revenim cu impresii, poze si testimoniale live – speram ca ploaia sa nu ne tina companie toata seara si sa ne bucuram de o seara frumoasa, alaturi de membrii comunitatii MORE Networking si invitatii lor. Happy networking ?