Intra in Arena Leilor la BusinessDrive startUp!

 

Esti un antreprenor la inceput de drum sau ai deja un business consacrat? Vrei sa obtii finantare si sa inveti intr-un mod practic si interactiv cum se conduce o afacere de la cei mai buni? Ai urmarit „The Apprentice” si ti-ai fi dorit sa fii printre participanti? Intra in Arena Leilor la BusinessDrive startUp – pitching de proiecte cu 4 Business Angels de notorietate si competitie de simulare de business.

Comunitatea M.O.R.E. Networking sprijina mediul antreprenorial si oamenii de afaceri de aproape 2 ani. Intalnirile de networking incurajeaza antreprenorii sa isi prezinte afacerile astfel incat sa fie pregatiti oricand sa fie in fata unui investitor. Mai mult, ii sustine in eforturile continue de educatie in afaceri si le ofera acces la resurse si metode de business. Si mai mult, sustine proiectele menite sa le ofere finantare si vizbilitate!

In sprijinul acestor directii ne bucuram sa fim parteneri intr-un program care combina dinamismul si suspansul unei sesiuni live de pitching de proiecte cu interactivitatea unei runde de simulare de business. BusinessDrive startUp este un program interactiv cu public, menit sa le ofere antreprenorilor la inceput de drum (si nu numai) cateva elemente cheie de care au nevoie in faza de start-up:

● finantare si acces la resurse;
● know-how de managementul afacerilor;
● mentoring si business feedback;

● testarea / validarea ideii de business;
● acces la canale de promovare;
● networking de calitate.

Vrei sa fii concurent? Antreprenori in devenire, la inceput de drum sau consacrati, care isi vor sustine ideile / proiectele in fata juriului, in lupta pentru finantare si know-how. Prezentarea ideilor in cadrul evenimentului va contribui semnificativ la vizibilitatea si promovarea afacerii si a antreprenorului atat catre audienta prezenta la eveniment, cat si catre audienta online, prin intermediul inregistrarilor video si a materialelor realizate. Vrei sa devii vizibil si sa-ti promovezi afacerea si brandul personal, in mediul de business? Inscrie-ti proiectul AICI.

JURIUL – Patru Business Angels de notorietate: Dragos Anastasiu, Cristina Batlan, Felix Patrascanu, Marius Stefan –  va asculta si evalua cu interes proiectele prezentate, iar la finalul sesiunii de pitching fiecare membru va alege cate un concurent pentru care isi va asuma rolul de mentor si de potential finantator. Impreuna cu acestia, cei patru Business Angels vor intra apoi, alaturi de intreaga audienta, in competitia prilejuita de runda de simulare BusinessDrive ce va desemna marele castigator.

Cine poate participa? Persoane interesate de dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale, ce vor asista la sesiunea de pitching si vor participa apoi, ca si competitori, la runda de simulare de business, putand castiga vouchere de discount la sesiunile programului BusinessDrive.

Vrei sa fii prezent ca participant si sa te numeri, la randul tau, printre castigatori? Poti primi vouchere de discount la programul BusinessDrive si alte premii! Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile si se face doar pe baza de inscriere. Ne rezervam dreptul de a selecta participantii. Inscrie-te AICI.

Gazdele evenimentului – Marius Ghenea (antreprenor in serie si business angel), moderatorul sesiunii de pitching si Dragos Popescu (fondatorul programului BusinessDrive) care va modera runda de simulare. Ambii amfitrioni vor juca si rolul de antrenori pentru concurenti. Detalii despre program si regulament gasiti pe pagina oficiala si pagina de Facebook.

Te simti pregatit? Inscrie-te in competitia BusinessDrive startUp si arata-ne ce poti!