M.O.R.E. Networking sustine povestile de business in concursul APPify YOUR BUSINESS!

Crezi ca a venit timpul sa iti muti afacerea acolo unde se afla majoritatea publicului tau si stii ca o aplicatia mobila te poate ajuta sa faci asta? Atunci ai ajuns unde trebuie! M.O.R.E. Networking si Big City Apps te incurajeaza sa intri in competitie si sa iti duci business-ul la un nou nivel!

Pe 25 Octombrie 2017 partenerii nostri de la Big City Apps au lansat concursul „APPify YOUR BUSINESS!” prin care poti castiga o aplicatie mobila GRATUITA, special conceputa pentru afacerea ta. Pentru ca sustinem povestile de business si credem ca in spatele oricarei carti de vizita, se afla o poveste de business care merita spusa, sustinem initiativa si speram sa citim multe povesti interesante, curajoase si motivante.

Cand aud o poveste care le place, oamenii vor sa o spuna mai departe. Spune-ti povestea si castiga o aplicatie gratuita pentru a o duce acolo unde iti doresti!

Concursul vizează încurajarea antreprenorilor români și străini să împărtășească povestea business-ului lor și să încerce să identifice motivele reale pentru care o aplicație mobilă ar contribui la dezvoltarea activității pe care o prestează. Astfel, se dorește stimularea mediului de business care adăpostește pe micii și medii întreprinzători și se lucrează la educarea publicului în spiritul progresului tehnologic.

Povesteste-ne despre ce il insufleteste si despre ce te motiveaza, despre dorinta de a-l creste si despre nevoia de a realiza o aplicatie mobila care sa contribuie la dezvoltarea sa. Pentru ca in spatele oricarei carti de vizita sta o poveste care merita spusa!

Deși este bine cunoscut ritmul rapid în care s-a propagat revoluția tehnico-științifică la nivel global, încă există sceptici sau chiar necunoscători în utilizarea soluțiilor IT pentru susținerea afacerilor. Această atitudine este o consecință a neîncrederii, o consecință pe care, sperăm noi, o putem corecta. Numeroase companii de IT & Software derulează proiecte, concursuri și workshop-uri menite să îmbunătățească relațiile dintre mediul antreprenorial si zona de tehnologie a informației. Și Big City Apps este una dintre ele!

Perioadă desfășurare concurs: 25. 10. 2017- 25. 11. 2017

Locație desfășurare concurs: internațional

Mecanism și regulament: https://bigcityapps.ro/concurs/

Premii acordate:

  • LOCUL I – dezvoltarea unei aplicații mobile gratuite
  • LOCUL II – voucher 50% discount la achiziționarea unei aplicații mobile
  • LOCUL III – voucher 20% discount la achiziționarea unei aplicații mobile

Despre Big City Apps

Big City Apps nu este o simplă companie, este o sursă completă de soluții IT & Creative care aduce pe piață noi aplicații, servicii, proiecte etc.. Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestei companii este universalitatea ei și abilitatea a echipei de a se adapta și concepe proiecte pentru diferite tipuri de domenii și activități.

Compania este specializată în gândirea creativă și procesele de dezvoltare eficientă și este reprezentată cu mândrie de o echipă talentată de profesioniști cu experiență în domenii precum: programare, management, comunicare, marketing, vânzări, analiză de afaceri și strategie.

big city apps more networking