MORE people. MORE fun. MORE networking.

Joi, 27 Iulie a avut loc ultimul eveniment de networking inainte de vacanta – o intalnire anuala marca M.O.R.E. Networking, unde membri comunitatii M.O.R.E. si alti antreprenori locali se intalnesc si interactioneaza – pentru a  creea relatii, nu baze de date! MORE people. MORE fun. MORE networking.

Toti cei prezenti au aflat mai multe despre comunitatea MORE si puterea echipei in afaceri si rezultatele in networking ale membrilor comunitatii – prospecti, vizibilitate si cifre de afaceri generate. Felicitari tuturor membrilor!

Cei peste 80 de antreprenori au avut acces la o poveste emotionanta, prezentata de Hospice –  Academia de Optimism si la scurte prezentari de afaceri – elevator pitches – menite sa dea startul unor posibile discutii si parteneriate viitoare de succes. Multumim pentru implicare si cadouri la tombola cartilor de vizita!

Momentul magic al serii a fost asigurat de Magicianul Augustin iar degustarea de vinuri a fost sustinuta de Tohani Romania. Cadourile tuturor participantilor au fost asigurate de partenerul nostru Himalaya Romania. Parteneri media – Avocatnet.ro, Business Woman, Leaders Reunited, Ballon Rouge – multumim tuturor pentru sustinere!

Galerie completa foto eveniment: 

Chiar daca vremea nu ne-a permis sa ne bucuram de o seara in aer liber pe acoperisul hotelului, asa cum ne-am propus – multumim ca ati fost alaturi de noi de-a lungul intregii seri. Va asteptam din toamna la intalnirile de networking alaturi de membrii comunitatii – pentru a avea acces la metode de business, oameni de afaceri si recomandari. Cu entuziasm!