Reluam intalnirile de networking si evenimentele pentru antreprenori!

Toamna se numara contactele valoroase si intalnirile de networking eficiente. Si noi suntem aici sa ne asiguram ca veti avea parte de ambele – reluam intalnirile bilunare de networking si seria evenimentelor pentru educatie antreprenoriala. Cu acelasi entuziasm, pentru ca noi definim succesul drept capacitatea de a trece peste provocarile antreprenoriale fara a-ti pierde entuziasmul 🙂

Luna Septembrie da startul unor noi intalniri de business networking, ce vor reuni zeci de oameni de afaceri si manageri din domenii variate, precum: auto, IT, constructii, comert, productie, asigurari, PR, contabilitate, imobiliare, paza si protectie, turism, HR, stomatologie, avocatura & M.O.R.E.

Membrii celor 2 grupuri sunt pregatiti sa isi impartaseasca experientele de afaceri prin multe momente antreprenoriale, sa primeasca oameni noi in echipe, sa afle noi povesti de business si sa creeze parteneriate durabile. Pentru ca scopul intalnirilor de networking este sa aduca la aceasi masa antreprenori si manageri cu experiente diferite, pentru a se cunoaste NU doar a se intalni sau doar a schimba carti de vizita. Pentru a face schimb de informatii valoroase din domeniile pe care le reprezinta si, de ce nu, pentru a gasi furnizori, parteneri si posibili prospecti.

Fata de alte evenimente organizate in piata, conceptul M.O.R.E. Networking se bazează strict pe networking – intalniri de networking bilunare, dimineata – intre membri si invitatii lor si ateliere de networking bilunare – destinate exclusiv membrilor, care le permit sa se cunoasca si sa se ajute cu experiente de business si recomandari calificate. Pentru ca vanzarea este transfer de incredere si entuziasm – MORE Networking este despre oameni care au inteles ca vanzarea este o consecinta, nu un obiectiv principal.

Exista două echipe si se pregateste lansarea celei de-a treia; fiecare membru reprezinta un singur domeniu de activitate si misiunea tuturor este crearea de relatii, nu de baze de date! Targetul comunitatii sunt antreprenorii si managerii care vor sa invete sa isi prezinte business-ul si sa inceapa sa isi construiasca o retea activa de contacte care aduc recomandari calificate.

In afara de intalnirile de business networking, la care sunt invitati să participe manageri si antreprenori din diverse domenii de activitate, comunitatea organizeaza periodic si alte evenimente de business – workshop-uri si seminarii pe diverse teme de interes pentru antreprenori – aplicatii mobile, pay per click, marketing online, schimbari legislative, tehnici vanzări.

Beneficiul suplimentar este mix-ul intre un mini-training si practica, accesul la informatie de calitate si oameni de valoare – cu scopul de educare a mediului antreprenorial. Si bineinteles, mai mult networking! Pentru ca ne-ati solicitat – vor urma seri de relationare relaxata, la care va asteptam pentru casual networking & MORE.

Citeste mai mult despre networking ca investitie de business in Business Woman. Si vino la urmatoarele intalniri de business networking ale oamenilor de afaceri care creaza relatii, nu baze de date!