Retrospectiva 2018 & MORE plans!

La inceput de an, o retrospectiva a ceea ce a insemnat 2018 pentru Comunitatea MORE Networking – mai multi oameni de afaceri, mai multe metode de business si resurse, mai multe recomandari si o retea de oameni care au inteles ca vanzarea este transfer de incredere si ENTUZIASM.

MORE Networking este o comunitate necompetitionala de oameni de afaceri, antreprenori, directori de departamente si freelanceri care isi propun sa redefineasca experienta de business networking, prin:

✓ intalniri bilunare de networking – peste 40 de intalniri ale membrilor comunitatii in 2018

✓ ateliere de networking – peste 120 de ore de brainstorming si recomandari intre membrii in anul care a trecut

✓ evenimente de educatie antreprenoriala – 2018 ne-a adus o multime de conferinte si seminarii de comunicare, vanzari, fiscalitate, Conferinta Anuala MORE, Networking Garden Party si seria de evenimente lunare Networking After Work.

✅Peste 600 de antreprenori au interactionat cu noi in 2018 si speram sa conitnuam sa ne marim reteaua de contacte cu oameni valorosi, din toate domeniile de activitate din sfera IMM-urilor.

✅ Peste 30 de carti si aplicatii recomandate de membrii in 2018 – mai multa valoare pentru fiecare antreprenor.

✅Peste 100.000 Euro, business generat de membrii in anul incheiat – asta se traduce prin incredere si recomandari calificate. Let’s #doMORE!

🔜 In 2019 deschidem inscrierile intr-un nou grup de networking si va asteptam alaturi de noi saptamanal, la intalnirile de business networking – ne intalnim dimineata, la cafea, ca un grup de oameni de afaceri relaxati. Apoi ne prezentam afacerile si incercam sa identificam puncte comune, ca un grup de parteneri de incredere. Apoi stabilim relatii pe care le construim temeinic si le mentinem profesional, ca networkeri pasionati. Dar cel mai important, ne bucuram de acces la informatii noi si multe idei constructive! #MOREpeople #MOREvalue

🔜 In 2019 membrii comunitatii se bucura de mai multa vizibilitate si promovare pe canalele de social media, televiziunile online partenere si conferintele MORE, unde sunt parteneri.

MORE Networking este o comunitate unde oamenii se intalnesc pentru a invata unul de la altul, a se cunoaste, a crea valoare si a se recomanda. Entuziasmul este prezent in tot ceea ce facem si ne defineste cu tarie.

La final, vedeti cum ne-am distrat la Networking Xmas party, ultima petrecere din an. Multumim tuturor ca ati fost alaturi de noi si am inchinat impreuna un pahar in cinstea relatiilor autentice si durabile. Let’s #doMORE.

✓Multumim Tucano Coffee pentru gazduire si cadourile – ne-am simtit minunat si ne-am bucurat de cele mai bune cheese cake-uri!

✓Multumim grupului de colindatori pentru ca ne-au introdus in spiritul sarbatorilor sfinte.

✓Multumim Brutaria Concordia pentru turta dulce personalizata si delicioasa!

✓Multumim Thermomix Romania si Rawlicious22 pentru atelierul de cozonaci raw si traditionali – au fost deliciosi si i-am savurat pe deplin!

✓Multumim Vlad Mocanu pentru lansarea de carte „Esecuri de succes” si prezenta alaturi de noi.

✓Multumim Radu Sofronie pentru imaginile frumoase de la party – ai surprins excelent bucuria de a fi impreuna! #MOREpeople

✓Multumim si voua, celor care ne sustineti si ne motivati sa crestem comunitatea oamenilor de afaceri care creeaza relatii, nu baze de date.

Galeria completa de la party este disponibila AICI. Mai multe video-uri gasiti pe canalul nostru de YouTube.

Tinem legatura si pe Facebook & LinkedIn? #MOREconnected